Tips voor mooie hond huid: de behandeling van roos

By | Styczeń 27, 2015

Tips voor mooie hond huid: de behandeling van roos

De behandeling van roos bij honden, afhankelijk van de oorzaak van het probleem huid anders. In extreme gevallen, dus je moet eerst een dierenarts te raadplegen om de juiste methode te bepalen.

Schuppen beim Hund: Es gibt verschiedene Behandlungsmethoden – Bild: Shutterstock / Tatiana Makotra

Als uw hond heeft slechts licht werpen zijn huid ziet er gezond en afgezien van dat ze anders misschien geen symptomen opmerkt, kunt u eerst proberen het opnieuw met een beetje extra zorg.

Borstels kan helpen met milde roos

Bij honden met roos, betekent allereerst borstels, borstel, borstels. Nou, als je gebruik maken van een prachtige natuurlijke borstel, bijvoorbeeld met beervarkenshaar. Met de verpleegeenheden zorg ervoor dat dode huidcellen en losse haren uit de vacht te verwijderen, zodat de vacht om terug gezond te laten groeien en uw huid gezond blijft. De beste manier om te gaan over het met zachte masserende bewegingen zonder erg op te leggen. De net als de meeste honden uit en het stimuleert ook de doorbloeding van de huid – een belangrijke voorwaarde voor hun gezondheid .

Verbeter indoor supplementen klimaat en voedsel

Heeft uw hond uit zeer droge huid, die aanleiding geven tot de schuur, kunt u proberen met behulp van een luchtbevochtiger om droge lucht en dus de bestrijding van een mogelijke oorzaak van roos problemen uw huisdier. In overleg met de dierenarts, kunt u ook proberen een voedingssupplement of een speciale voeding die de huid en het haar probleem met speciale voedingsstoffen en mineralen in termen van de binnenkant.

Bezoek aan de dierenarts

Soms zijn de hond loodsen ook wegens ziekte. parasieten , schimmelinfectie van de huid, allergie of n metabole ziekten worden vaak geassocieerd met roos en een zaak voor de dierenarts. Afhankelijk van de oorzaak van dit is een behandeling met geneesmiddelen, huidverzorgingsproducten, antiparasitaire of een verandering in de voeding begint te maken opnieuw de viervoetige harige probleem te ontdoen van zo snel mogelijk.