Ter bestrijding van obesitas bij katten

By | Styczeń 26, 2015

Ter bestrijding van obesitas bij katten

Overgewicht bij katten moeten zo snel mogelijk worden aangepakt, omdat een te dikke kat woont zeer ongezond op de lange termijn. Naast gezonde katten voeding van katteneigenaren moeten vaak een paar kleine trucjes toe te passen om zijn gezellige lounge hagedissen in flitsen te brengen.

Übergewicht ist ungesund für Katzen und schränkt sie enorm ein – Bild: Shutterstock / Rachele Totaro IT

Wanneer een kat is een dieet te worden, is het belangrijk dat de dierenarts eerste uitsluit gezondheidsredenen het overwicht van katachtige vriend. Hij heeft een verstandig dieet, het kan huiseigenaren geven de speciale voeding of voedingsadvies indien nodig. Bovendien is maatvaste voedingsadviezen bespreken met hem, want zeer belangrijk, is de kat niet plotseling veranderen naar nul dieet!

Met voedsel van hoge kwaliteit met mate tegen overgewicht

Wat een mollige poes nodig heeft om gewicht te verliezen is een goede, evenwichtige voeding met weinig vet en suiker, hoog gehalte aan vlees en waardevolle toevoegingen. Vraag hem om het te vertragen. Ten eerste moet je altijd een beetje van het te mengen met enkele van zijn normale voeding. Het aandeel van de nieuwe voedsel moet worden steeds groter, totdat de kat uiteindelijk wordt gebruikt om het en heeft alleen het nieuwe voer. Deze langzame verandering is belangrijk, zodat de kat niet hetzelfde afgeschrikt door potentiële onverenigbaarheden volledig op het nieuwe dieet.

Spelletjes en beweging neemt Treats

Weeg het voedsel voor uw kat aan het dieet onder controle te houden. Traktaties en andere geschenken die gescoord tussen eerder door de moppelige Samtpfote moet eerst worden opgeheven, of worden ontwikkeld (met mate). Neem het en laat uw kat chase, of sleutelen een onhandige poging boord , waar ze een paar extra snacks kan verbergen.

Graded ideeën zijn enkel voor indoor katten gevraagd om hen met succes op hun tenen te brengen. Breng uw kat een keer een mooie nieuwe lente speeltje, of vul een doos met ritselende kranten waarin ze iets kunnen vinden. Ook ballen te handelen in de meeste katten wonder – is belangrijk voor niet hetzelfde te doen, want dan is het de Samtpfote snel vervelen!