Teckel verlamming: Wat kun je eraan doen?

By | Styczeń 27, 2015

Teckel verlamming: Wat kun je eraan doen?

Teckel verlamming kan optreden in verschillende mate van ernst. Van hen, het type behandeling hangt af van nodig. Een aantal van de manieren waarop we willen beschrijven in de volgende.

Dackellähme sollte so schnell wie möglich vom Tierarzt behandelt werden – Bild: Shutterstock / Ivonne Wierink

Als uw hond is klein en korte poten en heeft een lange rug, hij is helaas gevoelig voor verlamming, een spier-stoornis Dachshund. Zorg ervoor dat uw hond niet te zwaar te krijgen, heeft een gezonde, afgestemd op zijn lichaamsbouw, hoeveelheid lichaamsbeweging, evenals grote sprongen op en neer trappen en te voorkomen dat deze ziekte te voorkomen. Als het nog steeds gebeurt en uw hond plotseling kreupel, of verlamming heeft, moet u snel een dierenarts te raadplegen.

Behandeling van Teckel verlamming: Milde gevallen

Een lichtere Teckel verlamming geldt voor de arme viervoeter niet met een verlamming, maar met ernstige pijn geassocieerd. Hier is het nu noodzakelijk om de juiste hoeveelheid pijnstillers en rust vinden voor de hond. De dierenarts zal uw huisdier te behandelen met pijnstillers, decongestiva medicijnen en ontstekingsremmers. De behandeling is om ervoor te zorgen dat uw huisdier zo snel kan bewegen zonder pijn mogelijk.

Maar wees voorzichtig: Zorg voor uw hond na de behandeling, zelfs als hij is eigenwijs. De pijnstillers kan ervoor zorgen dat hij overschat zichzelf en zijn rug zo te zwaar beladen. Is hij beter, zal de dierenarts uiteindelijk raden fysiotherapie.

Teckel behandelen ernstige verlamming

Als het je hond wordt moeilijk, hij heeft verlamming in de benen en mogelijk niet meer over waar hij zijn business control doet. Nou waarschijnlijk helpt slechts één handeling en dan een langere Schonungs- en regeneratie fase.

Helaas, kan het zijn dat uw hond is immers niet helemaal haar volledige waaier van beweging te bereiken rug. In het algemeen, hoe sneller je gaat met hem naar de dierenarts, heeft de meer gunstige invloed deze hebben op de behandeling.