Tandheelkundige zorg voor Katten: Vier ondersteunende producten

By | Styczeń 26, 2015

Tandheelkundige zorg voor Katten: Vier ondersteunende producten

Tandheelkundige problemen komen veel voor, dat is de reden waarom de Stubentiger rekenen op een beetje steun aan hun eigenaars alleen voor indoor katten. Dit tandsteen, gingivitis en Co kan niet aan de orde, katteneigenaren kunnen diverse preventieve maatregelen te nemen.

1. Ideaal voor in-tussen: kat snacks met tandheelkundige zorg effect

Deze tandverzorging snacks worden graag meeste katten en handelen aanvaard op twee manieren: het feit dat de kat krachtig moet kauwen, er meer slijtage van de tanden en dus ook een reinigende werking. Antibacteriële en reinigingsmiddelen de rest doen, houden de tanden en tandplak en tandsteen te voorkomen.

2. Dagelijks gebitsreiniging met droge voeding voor een gezond gebit

Als uw kat is gevoelig voor gebitsproblemen, een speciale droge voeding , die handelt in overleg met de dierenarts, helpen bij mondhygiëne. Een speciaal brokken is ontworpen om krachtig kauwen bevorderen, terwijl de inhoud van het voer tandplak verwijderen en voorkomen tandheelkundige problemen. Een belangrijk punt is dat het voedsel bevat geen suiker.

 

3. Er is ook voor katten: Tandpasta met extra zorg effect

Die katten tanden met tandpasta zou willen schoon te maken, vindt het hier in Pet leveringen en dierenwinkels. Zo, de trouwe viervoeter, de procedure kan met plezier, een beetje zachte overtuiging is natuurlijk gevraagd: Met een tandpasta die niet alleen voedt, maar smaakt ook goed, alles gaat meestal veel gemakkelijker.

 

4. Als voedsel Accessoire: Aanvullend voedsel tegen tandsteen

Die wil zijn dieren te voeden met slechts natvoer, maar moet nog een ondersteunend product voor tandheelkundige zorg, maar vindt verschillende voedingssupplement producten voor een betere mondhygiëne. Natuurlijke ingrediënten reinigen van de tanden en het beschermen tegen tandplak en tandsteen – het voedingssupplement kan regelmatig aan het voer worden toegevoegd indien nodig.