Symptomen van constipatie bij katten

By | Styczeń 26, 2015

Symptomen van constipatie bij katten

Constipatie bij katten is een veelvoorkomend probleem. Deze symptomen zeg u dat uw huis kat lijdt aan het ongemak.

Typische Symptome von Verstopfung sind Probleme beim Stuhlgang – Bild: Shutterstock / Katerina Maksymenko

Niet alleen wij mensen, onze huisdieren van problemen met de spijsvertering, zoals diarree lijden. Als uw huiskat heeft de volgende symptomen die constipatie bij katten kunnen wijzen. In principe betekent dit constipatie dat de kat geen of zeer weinig ontlasting kan uitgeven, want het is erg moeilijk. Ze probeerden, maar ze slaagt er ondanks de sterke indrukken hard. Zo is de fluwelen poten van de pijn. Een van de meest kenmerkende symptomen is dat hun kat roept luid aandacht op de Kotabsetzen hun pijn en zelfs grens.

Constipatie bij katten, Hierbij je ze opmerkt

De weinige uitwerpselen die een getroffen kat met pensioen gaat, is meestal extreem hard, droog, en kan zelfs worden bedekt met slijm of bloed. In het ergste geval, zogenaamde Steinkot ontstaan ​​die niet kan, maar moet operatief verwijderd worden.

Deze symptomen kunnen ook optreden

Constipatie bij katten kunnen dus ook andere vervelende bijwerkingen veroorzaken. U kunt uw huis kat verliest eetlust om ontlasting te voorkomen. Dit maakt het mogelijk om gewicht te verliezen. Het ontkennen van voedsel kan ervoor zorgen dat uw kat is afwezig en apathisch werken omdat het niet voldoende voedingsstoffen wordt geleverd en wordt daardoor verzwakt.

In sommige gevallen kan ook leiden tot constipatie bij katten braken leiden. Want als de Stubentiger maaginhoud niet kan elimineren een natuurlijke manier, want dat is te pijnlijk, het lichaam automatisch alternatieven.