Schimmelinfectie van de huid bij katten: behandeling

By | Styczeń 26, 2015

Schimmelinfectie van de huid bij katten: behandeling

In gevallen van vermoedelijke schimmelinfectie van de huid in de kat, moet u een dierenarts te raadplegen. Het onderzoekt uw Stubentiger behulp van een haar of de huid monster en zal snel bepalen of uw vermoedens worden bevestigd.

Bei einem Befall mit Hautpilz müssen alle Haustiere behandelt werden – Bild: Shutterstock / Africa Studio

In een veterinair onderzoek wordt niet alleen bepaald als uw kat heeft huid schimmel, maar ook om het is wat voor soort van ziekteverwekkers, de schimmelziekte. Dit resulteert vervolgens in de medicamenteuze behandeling voor alle dieren leven in uw huishouden.

Behandeling met geneesmiddelen tegen schimmelinfecties huid

Om een ​​schimmelziekte die is nogal een langdurig proces te behandelen: Tot de ziekteverwekkers zijn eindelijk aan de hand, kan het enkele weken duren. Het is belangrijk dat u ook, al is het maar één van je huisdieren symptomen geeft aan de behandeling van alle dieren die bij u wonen, want zelfs helemaal gezond uitziende viervoeters veroorzakende organismen kunnen dragen.

De behandeling van fungale huid bij katten met diverse antischimmelmiddelen worden uitgevoerd in de vorm van tabletten, crèmes, zalven of wasoplossingen die, bijvoorbeeld, de actieve verbindingen ketoconazol, itraconazol of griseofulvine. Verder raden verdere maatregelen om zich te ontdoen van de langdurige ziekte.

Behandelingen in het hotel en vaccinaties

Omdat de ziekteverwekker kan worden bewaard voor schimmelziekten jarenlang in dekens, manden en andere voorwerpen en achtervolgt de kat, moet je ook die met een speciaal agent van je dierenarts , krijgt schoon.

Uw dierenarts zal ook eventueel adviseren een speciale vaccinatie tegen schimmelinfectie van de huid als uw huisdier is zeer gevoelig voor de ziekte. De drug ook voor zorgen dat de bestaande infectie geneest sneller merken. Denk na over de behandeling van dieren en huishoudelijke artikelen, altijd ervoor zorgen dat schimmelinfectie van de huid bij katten voor de mens is overdraagbaar en desinfecteren van uw handen of draag handschoenen vanaf het begin.