Schimmelinfectie van de huid bij honden: Hoe om het te herkennen

By | Styczeń 27, 2015

Schimmelinfectie van de huid bij honden: Hoe om het te herkennen

Schimmelinfectie van de huid bij honden kan heel ongemakkelijk. Als u wilt dat om de ziekte in uw hond te herkennen, moet u de volgende veranderingen in de huid en andere tekenen mee.

Wenn Sie Hautpilz bei Ihrem Hund erkennen, sollten Sie schnell mit ihm zum Arzt – Bild: Shutterstock / Jaromir Chalabala

De oorzaak van de schimmelinfectie van de huid bij honden is de verwekker Microsporum canis. De viervoeters – de manier waarop katten evenals honden – zo vaak op te zetten door fysiek contact met andere besmette dieren of mensen. Maar ook items zoals tapijten, tapijten, manden of zelfs kammen en borstels kan de ziekteverwekker te zenden. Het dier lijdt aan stress of besmetting met parasieten , die goed kan worden bevoordeeld de huidziekte.

Schimmelinfectie van de huid bij honden herkennen: Borden

Die vermoedt dat een schimmelinfectie van de huid op zijn hond, moet vooral symptomen achtste op de huid. Een vrij typische symptomen van de ziekte cirkelvormige vlekken op de huid, die naar buiten verspreiden en kan samenvloeien. In het midden van dit punt, de huid geneest vaak als nog en is iets donkerder dan in de directe omgeving.

Schimmel- huid en de wortels beschadigd. U kunt vertellen omdat het haar breekt af naar de getroffen gebieden rond en falen in het ergste geval het zo goed.

Beter naar de dierenarts?

Als u vermoedt dat schimmelinfectie van de huid bij honden, moet u overleggen met uw trouwe viervoeter best onmiddellijk naar de dierenarts . Het geeft je kleine patiënt vervolgens met het juiste medicijn. Een snelle behandeling is ook belangrijk, dus zijn huis dieren of mensen niet besmetten met de ziekte.