Schijnzwanger bij katten: Symptomen

By | Styczeń 26, 2015

Schijnzwanger bij katten: Symptomen

Schijnzwanger bij katten komt gewoonlijk enkele weken nadat het dier tochtig was. Een verandering in de hormoonspiegel is er verantwoordelijk voor dat de kat blijkt plotseling de beschreven Sympt0me hierna.

De symptomen van valse zwangerschap bij katten vroege opsporing is van belang omdat de plotselinge hormonale verandering is niet zo gemakkelijk voor het dier. Het moet in deze tijd een zeer liefdevolle behandeling door de eigenaar en eventueel een paar Ablenkmanöver door te spelen.

Gedragsveranderingen in de valse zwangerschap

Zelfs voor indoor katten die geen contact met andere faciliteiten tijgers, kan het plotseling tot opvallende gedrag. Het dier plotseling ontwikkelt moederlijke gevoelens en begint om een ​​nest te bouwen. Mogelijk ziet haar eigenaar ze nu brengen speelgoed of knuffels daar of ontdekt dat ze behandelde haar speelgoed zoals kittens, het reinigt, of met name voorzichtig op het.

U ook tegen de kat kan plotseling veranderen nu. Sommige dieren zijn buitengewoon knuffelig en aanhankelijk, of ga op de klaring en agressief als iemand te dicht bij hun speelgoed, of de ingebouwde nest komt. Ook veranderingen in eetlust – dat is, meer of minder honger dan normaal – optreden.

Zichtbare veranderingen in de kat

De schijnzwanger bij katten manifesteert zich vaak dat het de afgifte van hormonen op lichaamsgrootte en melkklieren heeft. Sommige dieren melk produceren op dit moment ook. Ze verzorgen zichzelf veel, vooral op de melkklieren. Aangezien er door voortdurend borstelen risico op infectie, moet je het best worden afgeleid in dit geval, bijvoorbeeld, waar u hen vragen om te spelen.

Als u niet zeker weet of uw kat zwanger is of doorschijnend daadwerkelijk zwanger is, moet u een dierenarts te raadplegen. U kunt ook vragen of u (veilig voor katten) in staat zijn om valse zwangerschap te verminderen met de voorbereidingen van de symptomen ervan.