Rolling Skin Syndrome in Cats: Symptomen

By | Styczeń 26, 2015

Rolling Skin Syndrome in Cats: Symptomen

We horen vaak van Rolling skin syndrome bij katten, maar wat is het en wat de symptomen begeleiden de ziekte? Deze handleiding is bedoeld om het u uitleggen.

Das Rolling Skin Syndrom tritt häufig bei Siamkatzen und andere sensible Rassen auf — Bild: Shutterstock / Brenda Carson

De Rolling skin syndrome is een van de meest mysterieuze kat ziekten in de wereld. Beïnvloed katten fungeren vaak van de ene seconde op de andere als een ander persoon en tonen een brede waaier van gedragsveranderingen.

Symptomen van Rolling Skin Syndrome

Spiertrekkingen bont, huiden glooiende gazon en wilde door het appartement zijn slechts een paar kenmerken die geassocieerd kan worden met de rollende skin syndrome. Zieke katten lijken plotseling afwezig, schoon en krabben als een gek, vooral op de rug, in een poging om de staart te bijten en miauwen luid en schreeuwen.

Maar wees voorzichtig. Heb nooit een dergelijke aanval op de zeldzame ziekte suggereert vlooien , een voedselallergie , of soms gewoon arrogantie, kunnen gelijkaardige symptomen veroorzaken. Let op uw kat op de voet. Als deze „aanvallen” vaker en je bent bang dat je op zoek bent naar met haar een dierenarts en laat ze grondige controle.

De kat scratch ziekte komt vooral bij jonge dieren

De Rolling Skin Syndrome is een neurologische aandoening die ervoor zorgt dat elk contact is tijdelijk pijnlijk voor uw kat. Verschillende factoren zullen u helpen classificeren of uw kat daadwerkelijk zou kunnen worden getroffen door de ziekte. Dieren die een inbeslagneming, handelen lusteloos en zijn nauwelijks gevoelig. Dit is meestal niet waargenomen parasieten of dergelijke.

Wetenschappers vermoeden dat de ziekte wordt veroorzaakt door stress. Het komt vooral voor tijdens de gevoelige katten rassen, bijvoorbeeld in de Siamese kat . Zieke katten zijn meestal ook heel jong toen de eerste aanval optreedt, dat wil zeggen tussen de leeftijd van één tot vier jaar.