Rescue Druppels voor honden: Bach bloesem remedies in geval van nood

By | Styczeń 27, 2015

Rescue Druppels voor honden: Bach bloesem remedies in geval van nood

Rescue Druppels voor honden te helpen uw favoriete tijdje om snel te kalmeren in geval van nood. De essentie is gebaseerd op verschillende Bach bloemen.

In Stresssituationen können Rescue-Tropfen für Hunde Abhilfe schaffen – Bild: Shutterstock / igor.stevanovic

Als uw hond plotseling wordt blootgesteld aan stressvolle situaties Rescue Druppels kunnen in aanmerking komen voor honden gebruikt. Voor Bach Flowers te helpen herstellen van innerlijke balans.

Wat zijn Rescue Druppels?

In Rescue Druppels is een essentie, dat is samengesteld uit vijf verschillende Bach bloemen. Cherry Plum is ontworpen om interne spanningen te verlichten, moet clematis kunnen verstrooidheid, wat kan leiden tot bewusteloosheid compenseren helpen. Impatiens is om mentale stress en onrust tegen te gaan en Rock Rose kalmeert opkomende paniek en wanhoop. De vijfde Bach Flower, Ster van Bethlehem, richt zich met name uit het feit weer de interne balans van psychisch letsel.

Wanneer zal druppels redden toegediend?

Rescue Druppels voor honden kan worden gebruikt als uw hond krijgt in situaties waarin hij lijdt grote stress. Dit kan het geval zijn, bijvoorbeeld na schok ervaringen, maar ook met angst-inducerende situaties, zoals wanneer je naar de dierenarts . Bovendien kan de Rescue Remedy ook worden gebruikt als begeleidend middel, zoals na operatie of ernstige pijn. Het is echter belangrijk: Redding Drops alleen geschikt voor de verlichting van mentale bijverschijnselen. De onderliggende lichamelijke ziekte moeten uiteraard ook als zodanig worden behandeld.

Afhankelijk van de situatie waarin de nood kern wordt gebruikt, kan het worden toegediend in de vorm van druppeltjes of bolletjes. Maar druppels zijn nooit zuiver, maar altijd toegediend, verdund met water. Er zijn ook dierlijke genezers die raden het geven van de Bach bloesem remedies in geval van nood direct op de huid van de hond.