Reinigingsmiddelen kan fataal zijn voor katten

By | Styczeń 26, 2015

Reinigingsmiddelen kan fataal zijn voor katten

Veel schoonmaakmiddelen zijn gevaarlijk, niet alleen voor kinderen, maar kunnen ook een gevaar voor de gezondheid van uw kat. Om uw poes te beschermen voordat oplosmiddelen, moet je niet gewoon blijven het veilig, maar wees voorzichtig in de applicatie. Tot slot, een kat vlagzalm is heel nieuwsgierig.

Putzmittel können für Katzen lebensgefährlich sein – Foto: Shutterstock / janinajaak

Vermijd gevaarlijke schoonmaakproducten en sorteren

Moderne schoonmaakmiddel om vuil te verwijderen, volgens diverse reclame beloften Hoewel bijna vanzelf, maar ze stoffen die irritatie of bijtende kunnen veroorzaken, maar ook vaak. U kunt deze gevaarlijke huishoudelijke goederen te identificeren aan de kenmerkende oranje waarschuwingen op de rug. In een kat huishouden mag niet ideaal deze reiniger u – of zo toe te passen dat uw kat vriend niet wordt beschadigd, omdat zelfs kleine hoeveelheden giftig voor het dier kan zijn: bijvoorbeeld, als het ervoor gekozen om te benutten, door gemorste poeder en dan likken hun poten.

Om uw kat van vergiftiging te beschermen

Houd sterke reinigingsmiddelen daarom in afsluitbare kasten op: Vaak resten van de agent zijn op de verpakking, die de slijmvliezen kan veroorzaken door nieuwsgierige snuiven of likken. Bij het borstelen van uw huiskat mag niet dicht. Zorg ervoor dat hij in een andere kamer, zodat hij giftige dampen kunnen ademen. Dan moet je grondig veeg de behandelde oppervlakken, zodat uw kat leeft onschadelijk.

Als ze vergiftigen ondanks alle veiligheidsmaatregelen met een gevaarlijke schoonmaakmiddelen om de meest snel te maken als gevolg van braken of diarree merkbaar. Breng haar best meteen naar de dierenarts en verwijder de verpakking van de reiniger met, zodat de dierenarts kan passende maatregelen nemen.