Praktische Dental Care Producten voor Katten

By | januari 26, 2015

Praktische Dental Care Producten voor Katten

Zelfs voor katten is erg belangrijk reguliere tandheelkundige zorg. Speciale snacks, die de tanden te voorzien van voedingsstoffen die een grote hulp zijn – maar niet de intensive care waaronder tandenpoetsen niet vervangen. Met deze producten kunt plaque en Co bewegen op uw Samtpfote leiden tot de vernietiging.

 

1. Borstelen met heerlijke vis smaak

Duidelijk: katten kunnen meestal denken aan iets aangenamer dan hun tanden te poetsen. Wat helpt hier? De juiste smaak. Dit Zahnpastaset bestaat uit tandpasta en een tandenborstel voor de vinger – perfect geschikt voor katten monden. En het beste deel: Het hele ding smaakt naar vis. Dus lik uw kat vriend de tandpasta zeker willen.

 

2. Grondig reinigen elektrische tandenborstel

Dat een elektrische tandenborstel met ons mensen geeft een grondige reiniging van de tanden, bekend. Hetzelfde geldt voor onze viervoeters. Deze borstel is speciaal afgestemd op hun formulier op de tanden van de fluwelen poten. Wennen uw huisdier tijd aan te passen en maak je keuze uit de beste tandpasta met een heerlijke smaak van vis of vlees – dus het borstelen van uw kat en je zal veel aangenamer zijn.

3. Handig vinger tandenborstel voor Samtpfoten

Deze vinger tandenborstel bestaat uit microvezel en heeft een antibacteriële werking. De pink handschoen zachtjes reinigt tanden en tandvlees van uw kat – schuif uw vinger over het bit. Dan kunt u het borsteltje gebruiken, gewoon afspoelen en hergebruik.

 

4. Gezond en lekker: nat voer met mout

Als uw kat heeft grote problemen met tandenpoetsen, kunt u uw procedure hebben met deze tandpasta met geroosterde smaak beter verteerbaar. Je laagschuimend, en de vlezige smaak laat uw kat vriend tandenpoetsen snel vergeten. Gebruik de crème is best vanaf jonge leeftijd de kat een keer per week.