Plotselinge onzindelijkheid: Is de kat ziek?

By | Styczeń 26, 2015

Plotselinge onzindelijkheid: Is de kat ziek?

Plotselinge onzindelijkheid bij katten kan vele oorzaken hebben – evenals ziekten achter kunnen zijn, moeten de eerste manier voor verwijzing altijd leiden naar de dierenarts.

Plötzliche Unsauberkeit bei Katzen sollte immer zunächst vom Tierarzt untersucht werden – Bild: Shutterstock / Poprotskiy Alexey

Dat kun je zelf beoordelen of achter de onzindelijkheid uw kat heeft zich een ziekte, maar is belangrijk. Ten eerste, om uw hond te straffen voor een klein ongelukje op het tapijt of de bank in ieder geval, want als het ziek is, kan het niet helpen. Aan de andere kant, dus je kunt het goed te kijken, terwijl je wacht op de afspraak met de dierenarts. In staat zijn om de dierenarts te helpen tot een snellere diagnose van uw waarnemingen van andere symptomen te bieden.

Plotselinge onzindelijkheid: Is de kat ziek?

Een veel voorkomende oorzaak van plotselinge onzindelijkheid bij katten zijn urine en blaas aandoeningen. Deze ziekten veroorzaken pijn, die op zijn beurt ertoe leiden dat de kat niet willen gaan op zwerfvuil en hun bedrijf beter elders gedaan. Kijk ook vaak geassocieerd met de ziekten die samenhangen symptomen zoals constant krabben in het nest en de voortdurende verkenning van het rustige dorpje met weinig plassen. Sommige katten zullen voorkomen dat de kattenbak ook ineens helemaal.

Rusteloosheid, agressiviteit, luid miauw na gebruik van het toilet en constante reiniging en likken van het genitale gebied kan ook optreden. Daarentegen nierziekte symptomen komen vaak als diarree , verlies van eetlust en lethargie toegevoegd. Zieke dieren veel water drinken en zoeken naar de kattenbak vaker dan normaal. Ze hoeven er niet altijd te maken in de tijd, kan echter zo plotseling onzindelijkheid ontstaan.

Wat kunt u doen om de dierenarts

Terwijl je wacht op uw afspraak met de dierenarts, moet u vragen de kat voldoende vers water beschikbaar is en mogelijk niet met droge voeding, maar alleen met natte voedsel of voedsel voor katten te voeden. Uw vochtinname is in feite toegenomen in urine en nierziekten.

Vraag haar indien mogelijk, een of twee meer zwerfvuil op, zodat de weg voor hen zijn niet zo ver, en zet haar op een plek waar het is warm, rustig en gezellig. Bekijk ze ook precies, zodat de dierenarts de oorzaak van onzindelijkheid kunnen vinden, zelfs sneller met uw hulp.