Passief roken: bijzonder schadelijk voor katten

By | Styczeń 26, 2015

Passief roken: bijzonder schadelijk voor katten

Passief roken is schadelijk, niet alleen voor onze medemensen, maar ook vormt een dodelijke bedreiging voor onze fluwelen poten. Katten zijn nog meer risico dan andere huisdieren: De schuld is net uitgesproken hun netheid.Passivrauchen: Für Katzen besonders schädlich – Foto: Shutterstock / MAErtek

Passief roken verhoogt het risico op kanker bij katten

In ruil tijgers leven met een roker verhoogt het risico op het ontwikkelen van lymfomen knooppunt kanker door ongeveer tweeledig. Life twee roken in het gebied van onze geliefde Schmusetiger, het kankerrisico zelfs vier maal zo hoog als in een niet-rokers huishouden. Maar niet alleen de lymfomen worden beïnvloed door de schadelijke sigarettenrook. Ook longkanker bij katten komt in grote hoeveelheden bij dieren die zijn blootgesteld aan passief roken uit je keepers.

Schadelijke stoffen die op de luchtwegen en de tong

Ook problemen de slijmvliezen van ogen en neus en keelholte en hals zijn niet ongewoon. Bovendien, een verzwakt immuunsysteem, evenals een verminderde communicatie komen met soortgenoten, aangezien de geur van sigaretten moeite gesuperponeerd eigen lichaamsgeur.

Katten zijn veel bijzonder kwetsbaar voor passief roken, omdat u absorbeert de schadelijke nicotine niet alleen via de luchtwegen, maar ook op de tong. De nicotine accumuleert in de huid en schoon Samtpfote neemt het dan wanneer verzorgen met de ruwe tong. Wie wil zijn geliefde huisdier tegen de gevolgen van schadelijke passief roken te beschermen, moet ofwel naar buiten te roken in de frisse lucht, of zet het allemaal.