Oormijt bij katten: middelen voor de behandeling

By | Styczeń 26, 2015

Oormijt bij katten: middelen voor de behandeling

Oor mijten zijn zeer ongemakkelijk voor katten. De kleine parasieten veroorzaken hevige jeuk en kan ontsteking en verlies van coördinatie veroorzaken. Om de vervelende oormijt voorkomen en te bestrijden, verschillende middelen in de handel verkrijgbaar.

Symptome eines Ohrmilbenbefalls sollten mit dem Tierarzt abgeklärt werden — Bild: Shutterstock / Hasloo Group Production Studio

Die dacht een oormijtinfestatie bij zijn kat, moeten waakzaam zijn wanneer symptomen neerklappen als hoofd schudden, Schuine Steek de kop, oren, of waargenomen frequente krassen in het oor regio. Een dierenarts kan zekerheid geven over een mogelijke ziekte en het opleiden van de noodzakelijke behandeling stappen. Sommige katten hebben een verhoogd risico op oormijtinfestatie. Deze omvatten zwerfdieren , outdoor katten en katten die in contact komen met andere besmette dieren zijn geweest. Deze dieren kunnen worden met uw dierenarts als voorbereiding of follow-up met verschillende oor schoonmakers, die kunnen worden gekocht in de winkel of online scheepvaart, behandeling na overleg. Sommige van deze fondsen, willen we hier presenteren.

Middelen voor het reinigen van de oren van haar katten

Anibio oor zorg voor honden en katten

Deze zorg product bevat geen alcohol en is zacht voor de oren van uw honden en katten. Het kan gebruikt worden tot twee keer per dag voor reiniging en onderhoud van de uitwendige gehoorgang en het oor.

 

Ballistol dier

„Ballistol” is een soort universele verzorgingsproducten voor huisdieren, dat is niet alleen geschikt voor het reinigen van de oren, maar ook voor wondbehandeling en de verzorging van de gevoelige huid en poten. Het verlicht jeuk en is onschadelijk voor het dier zelf als accidentele inname.

 

Beaphar Oorreiniger

Dit product maakt het mogelijk met zijn zachte pipet een bijzonder zachte en veilige reiniging van de uitwendige gehoorgang van uw kat. De reiniger bevat geen alcohol en is ook geschikt voor honden.

 

Bogacare oorreinigers

Een desinfectans, kalmerende en voedende oor schoner u koopt de bogacare oor schoner. Het voorkomt oorproblemen en is ook geschikt voor de verzorging van gevoelige en gevoelig kat oren. De werkzame bestanddelen van de reiniger op basis vrouwenmantel en aluminium acetaat.

 

cdVet natuurlijke producten MilbenEx

MilbenEx combat mijten natuurlijk. De Care Spray verlicht de jeuk van het dier, zuivert de huid en bevrijdt hem uit de vervelende parasieten, zodat haar poes snel comfortabel kan voelen.