Ontwormen de hond: Hoe verder te gaan

By | Styczeń 27, 2015

Ontwormen de hond: Hoe verder te gaan

Regelmatig ontwormen is niet alleen voor de gezondheid van uw hond voordelig ook profiteren van het. Omdat rondwormen en lintwormen, die infecteert honden vaak, zelfs de mensen die ze aanvallen. Hier zijn enkele tips over het onderwerp van de-ontwormen.

Wurmkur beim Hund: So gehen Sie vor – Foto: Shutterstock / Mila Atkovska

Ontwormen de hond: waarom is het nodig

Honden relatief vaak besmet met wormen. Een snuiven of likken aan de erfenissen van andere dieren kan leiden tot een infectie met worm larven. Deze migreren naar de darm van de hond en waar ze uitgroeien tot wormen. Symptomatische een worm besmetting kan worden weerspiegeld in een opgezette buik, vermagering of braken. Vaak wormen blijven onopgemerkt, zodat ze kunnen de gezondheid van het dier ernstig beschadigen. Daarom is de Tip: Voer regelmatig preventief ontwormen van uw huisdier door.

Mogelijkheden van ontworming

Aangezien er verschillende soorten wormen, moet u uw hond te beschermen tegen verschillende soorten wormen. Voor veel combinatie producten beschikbaar zijn. Uw dierenarts kan een goede voorbereiding zeker aanbevelen. Het merendeel van de fondsen in de vorm van tabletten of pasta’s kunt u uw huisdier geven het dieet. Dit betekent dat alle wormen worden gedood in hun verschillende ontwikkelingsstadia. Echter, de ontwormingsmiddelen hebben niet langer een preventief effect, dus moet je regelmatig verzorgen het ontwormen van uw hond. Een puppy is een ontwormen om de twee weken, aanbevolen in de volwassenheid om de drie maanden.