Non-core vaccins: Welke nuttig zijn?

By | Styczeń 27, 2015

Non-core vaccins: Welke nuttig zijn?

In de preventieve vaccinaties voor uw huisdier (benodigde vaccinaties) en non-core vaccins (vaccins keuze), een onderscheid tussen zogenaamde core-vaccinaties. De voormalige zijn absoluut noodzakelijk nodig om regelmatig worden aangevuld. De noodzaak van inentingen keuze hangt af van hoe oud en wat conditie van uw hond is. Hier vindt u nuttige informatie over de keuze vaccinaties vinden.

Non-Core-Impfungen: Welche sind sinnvoll? – Foto: Shutterstock /  Fly_dragonfly

Non-core vaccins: Zinvolle bescherming tegen ziekte?

Verkiezingscampagne moet strijdig zijn met de verplichte vaccinaties niet noodzakelijk met elke hond verricht. Maar ze zijn altijd handig als de hond blootgesteld aan een verhoogd risico op infectie. Er zijn, bijvoorbeeld, non-core vaccins tegen babesiose (Hond malaria), kennelhoest, ziekte van Lyme, Canine herpesvirus infectie (ook wel „puppy sterven” bekend), tetanus, Coronaviruose en schimmelinfecties (ringworm, Microsporum, Trichophyton) bij hond.

Heeft u vaak gaan voor een wandeling in het bos of weilanden, bijvoorbeeld met uw hond, en stapelen zich op in uw directe omgeving van de gevallen door teken overgebrachte ziekte, kunt u overwegen om uw hond te vaccineren als voorzorgsmaatregel tegen deze ziekteverwekkers. Het is dus aan te raden uit voorzorg te beschermen gehuisvest in de kennel honden voor kennelhoest, terwijl gehuisvest in het huis familie hond zou zelden in contact komen met de ziekte.

Vaccinatie keuze voor uw hond: Je zou kunnen overwegen

Vergeet niet dat de vaccinatie kon altijd bijwerkingen hebben. Het is niet aan te raden om uw huisdier te vaccineren als voorzorgsmaatregel tegen allerlei ziekten. Het is echter nuttig met extra keuze vaccinaties bescherming van kwetsbare honden tegen bepaalde pathogenen. Beste presteren jaarlijkse Vaccinatie Interview met uw dierenarts. Dit is om het risico van besmetting voor uw huisdier van het individu bepalen en creëren een individueel zinvolle vaccinatieschema. Algemeen is: zo vaak en zo weinig mogelijk.