Mijten bij honden: Dit helpt echt

By | Styczeń 27, 2015

Mijten bij honden: Dit helpt echt

Mijten zijn spinachtigen, zoals teken op en vertrouwen als parasieten op een host. Unlike teken verzenden Hoewel geen ziekte, een massieve mijten kan nog steeds, bijvoorbeeld als gevolg van een immuundeficiëntie van de hond die ziekte veroorzaken. Hier vindt u tips over hoe om zich te ontdoen van de vervelende plagen te vinden.

Milben beim Hund: Das hilft wirklich – Foto: Shutterstock /  Monika Wisniewska

Mijt parasitaire aandoeningen bij honden: oorzaak van de ziekte

Van de vervelende spinnen zijn verschillende ondersoorten, die verschillende ziekten kunnen veroorzaken bij honden. In het bijzonder Haarbalg-, schurft, oormijt of roofzuchtige vaak teisteren de viervoeters en zijn verantwoordelijk voor de diverse vormen van schurft. De laatste ondersoort van invloed op de oorschelp en de uitwendige gehoorgang van de hond en veroorzaken ernstige jeuk, die – als het dier krazt overdreven – kan ontsteking of schade aan het trommelvlies resultaat. De schurft manifesteert zich ook door de toegenomen krassen en huidletsels. Als u deze symptomen bij uw hond ziet, zorg ervoor dat het voor de dierenarts.

Dit helpt mijten bij honden

Uw dierenarts zal bepalen of uw huisdier wordt geteisterd door mijten en adviseren over geschikte producten. Deze worden vaak aangeboden als baden, sprays of poeders en dood de koppige beesten. De behandeling vereist grondigheid en geduld moet vaak worden herhaald met korte tussenpozen. Vooral bij langharige rassen, de parasieten zijn moeilijk te controleren. Als u in uw huishouden te houden meer dieren, moet u voorzorgsmaatregelen mitbehandeln. Ook textiel van dieren zoals slapen of Deken zorg ervoor dat je te wassen. Een pluspunt: de meeste mijten voorbereidingen handelen niet alleen therapeutisch maar ook preventief. Dus als je succes hebt gevochten alle mijten, moet je eerst vrede voor een tijdje voordat de parasiet.