Met deze fondsen, kunt u teken bij katten te verwijderen

By | Styczeń 26, 2015

Met deze fondsen, kunt u teken bij katten te verwijderen

Als u een outdoor kat in huis, moet hem regelmatig te onderzoeken op teken en beschermt hem zo veel mogelijk voor de aanval. Deze fondsen zullen helpen de onaangename overlast vliegt zo hard mogelijk aan hun toetreding tot de kattenbont te maken en, als het nog steeds in slagen om zich te ontdoen van hen zo snel mogelijk.

 

1. Spot-on voor de preventie van de teek

Als uw kat blijft komen terug met teken, vlooien of andere parasieten huis, moet u het regelmatig te behandelen met een middel voor parasiet preventie. Een spot-on , bijvoorbeeld, wordt toegepast op de nek, de hele kat verspreiden van daar en voorkomen ongeveer vier weken geleden dat nieuwe ongedierte in de vacht van uw kat te koloniseren. Lees voor gebruik altijd spoel de bijsluiter en raadpleeg uw dierenarts in geval van twijfel.

2. Bijzonder effectief lang: clip voor de kraag

Een clip voor de kraag heeft voordelen en nadelen. Ten eerste, het beschermt uw huisdier tot twee jaar van parasieten, is waterdicht en geladen het lichaam met onnodige verontreinigingen. Het nadeel is dat katten het gemakkelijk kan verliezen, als ze zouden worden verhuurd om veiligheidsredenen alleen met kragen met speciale veiligheidsslot, dat onmiddellijk wordt geopend als de kat ergens vast komt te zitten.

3. Betrouwbaar in de verte: Het teken lus

Als je een teek op uw puss in bont, is het belangrijk dat u ze verwijdert zo snel mogelijk, zonder sporen. Een zeer populair hulpmiddel hierbij is het teken lus . Als u op een knop drukt, een fijne lus naar voren komt, waarmee u eenvoudig teken te verwijderen, maakt niet uit hoe groot of klein ze ook zijn.

4. Spray met natuurlijke werkstoffen tegen teken

Als u wilt een chemische-vrij alternatief gebruiken om Tick Control, vindt u op verschillende manieren, zoals deze in dierenwinkels en online verzending spuiten . Het is uw huiskat houdt de parasieten in het bijzonder met behulp van etherische oliën van het lichaam en zijn zowel geschikt voor de preventie en voor de eliminatie van teken, vlooien, mijten & Co ..