Maak de oren van katten: Deze trucs helpen

By | januari 26, 2015

Maak de oren van katten: Deze trucs helpen

Maak de oren van katten is een delicate aangelegenheid waarop uw Stubentiger duurt meestal voor zichzelf. Het kan echter om verschillende redenen noodzakelijk zijn, van uw kat in overleg met de dierenarts hier om te helpen. Dit omvat de zorg voor oudere of zieke dieren en de grondige behandeling door een besmetting van oormijt bij katten .

Ohren von Katzen reinigen: Hier ist Feingefühl gefragt — Bild: Shutterstock / Hasloo Group Production Studio

Als de oren wilt uw kat schoon te maken, moet je geduldig en zorgvuldig te werk gaan. Sommige katten houden niet worden aangeraakt door de oren. Dwing het niet, en laat het uit eerder hulp van uw dierenarts als uw relatie met uw huisdier onnodig in gevaar brengen. Het beste is om de kat te laten wennen van een jonge geest om te zoeken contacten in het gezicht wees geduldig. Voordat u de oren van uw kat schoon te maken, moet je ook met hun dierenarts te verduidelijken of de behandeling met of zonder speciale oor schoner zinvoller. Hij kan ook tonen u de juiste techniek.

Oren van katten schoon – doet het zonder oor schoner?

Als u wilt een oor schoner te gebruiken, moet u in geen geval gebruik maken van scherpe voorwerpen of wattenstaafje schoon te maken. Zij in staat zou zijn tot diep in de gehoorgang, of verwonden van het dier tijdens plotselinge bewegingen. Ook zou het nog vuil dieper in het oor. In plaats daarvan maken een zachte katoenen of tissue om te helpen en veeg de oren van de kat voorzichtig van binnen naar buiten met korte, zachte bewegingen. Het doek kan worden bevochtigd met lauw water, maar mag niet te nat zijn, zodat het dier niet vullen met water in de gehoorgang.

Katten schone oren met oor schoner

Als u wilt een speciale oor reiniger gebruiken, kunt u contact opnemen met uw dierenarts, in winkels of via de online winkel kopen. Besprenkel een beetje van de niet al te koude vloeistof op een schone doek en masseer het met dezelfde zorgvuldig te wrijven techniek in het oor van de kat in. Pas op, dat ze niet je hoofd en de vloeistof te schudden uit het oor. Als er geen blootstelling is aan te bevelen, kunt u veeg het oor reiniger met een zakdoek. Zorg ervoor dat beide vormen van behandeling voor een rustige omgeving en de katten bespreking te goed, als ze opgewonden is. U kunt ook een tweede persoon te helpen, die de kat zachtjes kan houden.