Luizen bij honden behandeld: Tips

By | Styczeń 27, 2015

Luizen bij honden behandeld: Tips

Een snelle behandeling door een dierenarts belangrijk Parasieten: luizen zijn niet alleen hinderlijk voor de hond, maar kan ook schade de term huid en haren van het dier lange veroorzaken. Ook restverschijnselen zoals lintworm besmettingen zijn niet ongewoon.

Haarlinge beim Hund: Die Behandlung übernimmt der Tierarzt – Bild: Shutterstock / wavebreakmedia

Op verdenking van het kleine griezelige beestjes, dus je moet een dierenarts snel raadplegen om uw huisdier van de ongewenste bont bewoners ontdoen. De behandeling bestaat meestal verschillende stappen.

Behandeling van bijtende luizen bij de dierenarts

Allereerst, de dierenartsen kleine parasieten die je hebt ontdekt in hondenbont te onderzoeken precies. Hij onderscheid of het luizen, mijten en luizen zijn en in hoeverre de dierlijke huid is al aangevallen, om de juiste behandelingsmethode vinden.

Afhankelijk van de leeftijd en de gezondheid van het dier verschillende producten voor de behandeling worden gebruikt, waarvan de bijtende luizen bij honden bont ongemakkelijk maken. Spot-on bereidingen, sprays of speciale hond shampoos zijn gebruikelijk. Veroorzaakt door de jeuk bij het bijten luizen krassen of ontsteking, meestel zijn behandeld door een dierenarts. Zelfs een worm behandeling wordt soms gegeven als lintwormen vaak geassocieerd met een parasitaire besmetting.

Afschaffing van de parasieten

Gewoonlijk na de eerste behandeling een andere, zodat de larven van luizen kunnen afvallen en herintreding van ongedierte in de vacht hond wordt voorkomen. De follow-up behandeling wordt meestal uitgevoerd een paar dagen na de eerste.

Het is ook belangrijk dat alle dieren die in het huishouden worden behandeld, anders de volgende bijten ongedierte al voor. Thuis, moet u reinigen van uw hond favoriete plekken en dekens. Verzorging en hygiëne moet worden betaald in de nasleep van de categorie aanval.