Let op: Gevaarlijk Kerstmis voor katten

By | Styczeń 26, 2015

Zo mooi en feestelijk het ziet er ook: Kerstmis en feestelijke accessoires kan voor katten zijn gevaarlijk. Welke feestelijke sieraden je moet kijken en waarom, lees hier.

Kerstversiering: Niet een goede kat speelgoed

Glinsterende, spannende nieuwe en zelfs dan gemonteerd in bolvorm op een geweldige klimmen boom: kan kerstversiering zijn ongelooflijk verleidelijk voor katten. Worden gejatte Kitty zo’n gebruiksvoorwerp, die zeer waarschijnlijk gevaarlijk, verschijnt voor kerstversieringen is ongelooflijk snel gebroken en kan ernstig letsel aan uw huisdier. Veel sieraden is geplakt met veren, glaswol of klatergoud dat uw kat vriend kon eten. Dat zou ook zeer gevaarlijk.

Gift lint en inpakpapier

Dat katten houden lint, hebben de meeste katteneigenaren ervaren. Als de zachte poten zo spelen zoals, maar dan alleen onder toezicht van de eigenaar en uiteraard zonder verward of iets om ze te eten. U kunt zonder toezicht wurgen tijdens het spelen, of slikken en lijden wat pech met een gevaarlijke intestinale obstructie. Het laatste gevaar, zelfs als ze worden ingeslikt Inpakpapier – dus pak beide altijd goed af, zodat uw huisdier niet te benaderen.

Gevaarlijke gave tassen

Een spel met geschenk zakken kunnen gevaarlijk aannemen, vooral als plastic zakken in het spel zijn. De weekmaker daarin zeer ongezonde en verleiden een huisdier tegelijkertijd te kauwen. Bovendien bestaat het risico van verstikking als de kat klimt erin. Daarnaast kan het handvat van een gift bag kamer tijgers dodelijk zijn als ze verstrikt raken in het. Snij deze uit op de top.

Klatergoud en kerstverlichting

Ook klatergoud wordt vaak dodelijk bekeken door katten als een stuk speelgoed of een feest. Dit is zowel ongezond en geassocieerd met een hoog risico van darmobstructie. Lichten moeten, vooral met levendige uitwisseling tijgers, zijn buiten bereik gemonteerd. U kunt verwarde krijgen met wat pech in het of bijten en een elektrische schok krijgen.