Kippfenstersyndrom bij katten: de kans op genezing?

By | Styczeń 26, 2015

Kippfenstersyndrom bij katten: de kans op genezing?

Een kat met Kippfenstersyndrom moet zo snel mogelijk worden genomen als mogelijk naar de dierenarts. De meesten van hen draagt ​​de traumatische ongeval ernstige verwondingen die moeten onmiddellijk worden behandeld.

Beim Kippfenstersyndrom so schnell wie möglich zum Tierarzt – Bild: Shutterstock / Sergey Nivens

Als uw kat ingeklemd in het venster te vinden, moet je ze snel en zorgvuldig te bevrijden, omdat hij niet over de kracht om het zelf te doen. Til je favoriete voorzichtig, en opwaarts uit zijn gevangenis. Gerust te stellen hem daar met haar stem, verplaats het zo weinig mogelijk en onmiddellijk de dierenarts op. De behandeling hangt nu af van de aard van de verwondingen waarvan wordt ondersteund door uw huisdier, uit.

Behandeling van Kippfenstersyndroms: Wat kan de dierenarts doen?

Aangetaste dieren zijn meestal onder een zware schok, en moet onmiddellijk worden behandeld. Een aftreksel is om de kat en eerste hulp voor eventuele schade aan de nieren te stabiliseren. De dierenarts zal nu onderzoeken de kat grondig gebroken botten, verlamming, kneuzingen en inwendige verwondingen en dienovereenkomstig te behandelen.

Katten die zijn gekomen met lichte verwondingen zal ontvangen toegediend om de pijn medicatie te behandelen, omdat het ongeluk zorgt ervoor dat ze nam tal van slechte spierpijn. Voor zwaardere verwondingen, het eerder kunnen worden behandeld, het gunstiger is de prognose en de kans op genezing.

Genezing van de Kippfenstersyndroms: Wat is de prognose?

Als de kat snel kon worden gevonden en snel behandeld wordt, is de kans groot, zelfs als de genezing van de blessuretijd, medicamenteuze behandeling en heeft veel rust.

De kat werd te lang geperst, kan het helaas zijn dat uw achterpoten blijven verlamd, of hun interne verwondingen zijn te zwaar, en ze bezwijkt aan hen. Bovendien, bloedstolsels, die niet werden erkend in gevaar brengen het leven van uw kat of in de komende dagen. Observeren en dus de zorg voor uw zieke Stubentiger goed.