Katten met gingivitis: Behandeling

By | Styczeń 26, 2015

Katten met gingivitis: Behandeling

Wanneer katten last van tandvleesontsteking, de behandeling van de verschillende stappen van: Een diepgaand onderzoek naar de omvang van de ontsteking worden gedetecteerd voordat het wordt gevochten en het voorkomen van een nieuwe infectie.

Die Behandlung einer Zahnfleischenzündung bei Katzen erfolgt beim Tierarzt – Bild: Shutterstock / sematadesign

In het veterinair onderzoek, is het voor het eerst uit te vinden hoeveel de ontsteking is, of zij reeds complicaties heeft getekend met het, of is chronisch. De ernst van eventuele gevolgschade en de daaruit voortvloeiende risico van de ziekte moeten worden geïdentificeerd en uitgesloten voordat het gaat om de behandeling.

Katten met gingivitis bij de dierenarts

Bij onderzoek tanden van de kat worden gecontroleerd op tandsteen. Uiteindelijk wordt het noodzakelijk om de kat in een uitstrijk op virussen te onderzoeken. Vervolgens wordt in een vergevorderd stadium gedetecteerd met een röntgenbeeld, of en in welke mate het kaakbot is nu al onder vuur.

Als de kat tandsteen, is een professionele gebitsreiniging gedaan, omdat tandsteen zijn de bacteriën die de ontsteking bodem veroorzaken. Zo krijgt het dier verdoving, zijn tanden gereinigd en gepolijst om eventueel uiteindelijk dus niet zo snel mogelijk nieuwe tandplak en tandsteen zo instellen. Elke losse tanden moeten worden getrokken.

Behandeling en preventie van ontsteking

Om ontsteking van het tandvlees te behandelen, anti-inflammatoire middelen vaak antibiotica. Een homeopathische behandeling wordt soms gesuggereerd.

Als de ontsteking voorbij is, wordt het beschouwd als nieuwe gevallen voorkomen, zodat het probleem in geen geval chronisch. Mondhygiëne is nu een belangrijk onderdeel op het programma, zie de speciale voeding, speciale hapjes en borstelen dragen. Het beste ding van tandvleesaandoeningen, een veel voorkomende ziekte bij katten, te voorkomen vanaf het begin. Borstelen, speciale droge voeding en periodieke bezoeken aan de dierenarts hulp.