Katten met epilepsie: diagnose en behandeling

By | Styczeń 26, 2015

Katten met epilepsie: diagnose en behandeling

De behandeling van katten met epilepsie blijkt anders, afhankelijk van wat de triggers aanvallen. Als de chronische epilepsie, zal de dierenarts proberen om de symptomen te verlichten. Wanneer het wordt geactiveerd door een bepaalde factor, zal hij de oorzaak te bestrijden.

Katzen mit Epilepsie: Der Tierarzt bestimmt die Behandlungsmöglichkeiten — Bild: Shutterstock / foaloce

Katten met epilepsie worden meestal naar de dierenarts omdat haar eigenaar een of meer aanvallen heeft waargenomen bij katten waar het dier is bewusteloos en heeft ongecontroleerd trok aan individuele leden of het hele lichaam. Nu is het belangrijk om de oorzaak van de aanvallen vinden. Daarom zal de dierenarts eerst een diagnose te stellen.

Katten met epilepsie: De diagnose bepaalt de behandelingswerkwijzen

Om een ​​diagnose te stellen, zal je de dierenarts andere vragen stellen en vragen u om te beschrijven wat u precies hoe vaak en hoe lang de aanslagen plaatsvonden en of je hebt iets anders opgevallen hebben waargenomen. Ten eerste zal hij proberen om te bepalen of vergiftiging, infectie of andere factoren de aanvallen hebben veroorzaakt.

Zelfs een hersentumor of hoofdletsel kan veroorzaken epilepsie, daarom veterinair onderzocht kat vermoed op basis van een berekende tomografie. Als hij niet veroorzaakt voor epileptische aanvallen, en komen vaak dit gebeurt, is het zeer waarschijnlijk een primaire epilepsie die niet kan worden genezen, maar de symptomen kunnen worden verlicht door veterinaire behandeling.

Behandeling van katten met primaire epilepsie

Word lid van de epileptische aanvallen sterk en vaak, zal de dierenarts waarschijnlijk wijzen op een behandeling met medicijnen die de symptomen te verlichten. Hun aard en de dosis zal worden onderworpen aan de kat en de ernst van hun aanvallen. De juiste instelling van het geneesmiddel per dag te worden toegediend vanaf dan kan een tijdje duren.

Terwijl uw kat een aanval, is het belangrijk dat je kalm blijven. U kunt zorgen voor de veiligheid van uw installatie Tijgers, door het brengen van artikelen waarop ze gewond kunnen raken, buiten bereik. Maar hen niet aan en houd ze zelfs vast. Ook drukte en ruis aanvallen toenemen en dus zoveel mogelijk vermeden.