Katten met Bach bloem behandeling: De Rescue Remedy

By | Styczeń 26, 2015

Katten met Bach bloem behandeling: De Rescue Remedy

Bach Bloesem Remedies voor katten zijn bewezen in veel gevallen. Zo is bijvoorbeeld de Rescue Remedy, genaamd Rescue Remedy, ondersteunend en angst na ongevallen, assisteren in shock en in diverse extreme situaties.

Homöopathie für Katzen: Notfalltropfen sind im Ernstfall eine große Hilfe — Bild: Shutterstock / DreamBig

Natuurlijk willen we onze lievelingen behoud van alle lijden. Maar soms gebeurt het gewoon nog niet: een ongeluk, een vreselijke schok, of het verlies van een soortgenoten brengt het geestelijk leven van onze trouwe viervoeter viel ernstig uit balans. Nu snel hulp nodig is.

In dit geval, Bach bloesem remedies voor katten worden gebruikt. Bijvoorbeeld, tijdens het wachten voor de dierenarts. Kan een grote steun voor het herstel te ontwikkelen daalt thuis, terwijl het dier. Maar hoe deze speciale Bach Flower mengsels eigenlijk handelen?

Bach Bloesem Remedies voor Katten: Om de Rescue Remedy act

Rescue Remedy of Rescue Remedy is ook beschikbaar voor mensen. Ze zijn opgebouwd uit verschillende Bach bloesem remedies die specifiek tegen rusteloosheid, nervositeit, angst en verdriet te handelen. De ingrediënten zijn puur plantaardig en noemen zichzelf Cherry Plum, Clematis, Impatiens, Rock Rose en Star of Bethlehem.

U vindt de Rescue Remedy druppels krijgen in de apotheek, online verzending naar de dierenarts, maar ook in sommige dierenwinkels. Het maakt geen verschil of u Rescue Remedy nemen, speciaal gemengd voor dieren of mensen. In het laatste, maar je moet vertrouwen op bolletjes (kleine bolletjes, die beschikbaar is in een flacon zijn) of laten vallen zonder alcohol.

Dosering en richting van Rescue Remedy

Hoewel deze middelen geen kwaad doen – indien regelmatig ingenomen, één ding is belangrijk: Geef het je kat eigenlijk alleen in geval van nood. Een dier heeft een ernstige, mogelijk levensbedreigende ongeval, de rescue remedy, in het beste geval kan de tijd te helpen, totdat de dierenarts arriveert om te overbruggen. Dit werkt alleen als de kat niet is gebruikt voor de drugs, omdat de Bach bloesem mengsel elk klein ding werden gestoken.

Dien mix van vijf essenties dus alleen in zeer stressvolle situaties van de kat. Deze kunnen omvatten verhuizing of in afwachting van operaties. In dat geval kunt u de Bach Flower rustige preventief gebruik te gebruiken en geef voor elk 1-3 druppels van de Rescue Remedy in het drinkwater of voer.

Is uw kat in een staat van shock moet een druppel rechtstreeks tegemoet te komen aan de tong elk uur snel dat het voelt beter.