Katten in de verandering van de vacht: anti-haarbal producten

By | januari 26, 2015

Katten in de verandering van de vacht: anti-haarbal producten

Terwijl borstel, pluizen en haren van huisdieren stofzuigers zijn bedoeld om kattenhaar problemen in het appartement, met andere producten op de vacht van veranderingen van de kat aan de kant staan ​​te beteugelen. Dit zijn de opties:

1. Beloning en zorg tegelijkertijd: Anti-haarbal Snacks

Anti-haarbal snacks interactie met natuurlijke voedingsvezels tegen de vorming van haarballen en hebben een vergelijkbaar effect als moutproducten: ze zorgen ervoor dat ingeslikt haren natuurlijk weer worden uitgescheiden voordat ze plakken aan elkaar en vorm binnen de kat haarballen. Ze zijn online beschikbaar, bij drogisterijen en in dierenwinkels.

2. Speciale droogvoer voor Hairball Reduction

Speciale droge voeding met anti-haarbal effect is om een oplossing op lange termijn om haarballen, die kan, bijvoorbeeld, langharige en sterk haar vormen het hele jaar door katten gevoel bieden. Deze soort bevat psyllium en microvezels dat hun effect te tonen na ongeveer 21 dagen, en het bevorderen van de natuurlijke uitzetting van haarballen.

3. Heerlijke Malzpaste met anti-haarbal-effect

Malzpaste is in bijna alle katten een welkomstsnack en kan, tussen of worden toegevoegd aan de voeding. Mout is een bewezen middel tegen vorming van haarballen en toegevoegd in deze pasta noch door vet en langvezelige cellulose. Mout voor katten is ook beschikbaar in de vorm van speciale traktaties en kattenvoer.

4. Anti Hairball droge spray voor kattenbont

Dit sproeidrogen is de harige probleem is niet over het eten, maar de vacht van de kat. Plotten van een beetje van het op de borstel en kamt de kat dus het is heel gemakkelijk om de spray te masseren in de vacht van de kat. Er moet dan met saffloerolie, calendula-extract en andere ingrediënten verbeteren de therapeutische werking en haarballen te verminderen. Op kunstmatige kleurstoffen en parabenen zijn weggelaten in dit product.