Kat vlooien in huis strijd: Tips

By | Styczeń 26, 2015

Kat vlooien in huis strijd: Tips

Kat vlooien in huis zijn niet ongewoon: De vacht van de huiskat is perfect voor de kleine parasieten. Hier vindt u tips over hoe je een plaag vlo in een eigen huis effectief te bestrijden vinden.

Katzenflöhe in der Wohnung sind auf Teppichen besonders hartnäckig – Bild: Shutterstock / Olesya Kuznetsova

Katten hebben onder hun warme vacht beste voorwaarden voor vlooien. Daarom is de kleine ongedierte zoals als een nest op de viervoeters. Kat vlooien in het huis, moet u snel te bestrijden. Omdat enerzijds het dier lijdt, anderzijds klein parasieten op mensen. Pas als alle rechtsmiddelen en tips om weg te vlooien rijden niet helpen, dan is de verdelger heeft renden.

Kat vlooien in huis: Snelle reactie

Vaak een kat vlooien nest in het huis zonder dat u het merkt het hetzelfde. Ten laatste, wanneer uw huiskat voortdurend krabt en kleine rode vlekjes op de huid, maar eigenaren moeten weten. Om uw favoriete verlichting te geven, kunt u vlooienbeten behandelen direct natuurlijk maar één keer. Op hetzelfde moment, moet je ook de verspreiding van de parasiet te bestrijden in het appartement. Tegen een heleboel kat vlooien in het huis te helpen beste insecticiden. Reageer snel, want vlooien vermenigvuldigen als een transportband en zijn zeer resistente parasieten.

Tips: combat parasieten effectief

Niet altijd vlooien moeten worden bestreden met de chemie club. Inmiddels zijn er ook milieuvriendelijke insecticiden op een biologische basis. Breng de insectenspray overal in het appartement, waar vlooien en larven kon verbergen – in boards, scheuren en op tapijten en op alle locaties waar uw kat houdt van te zijn. Belangrijk: Zorg er absoluut zeker van of de remedie tegen vlooien vormen een gezondheidsrisico voor uw huiskat. Omdat je alleen de volwassen kat vlooien bestrijden in het huis in een enkele applicatie, moet je weer na drie weken spuiten. Om de uitgekomen larven te vernietigen dan – voordat ze weer kunnen voortplanten.

Cat vlooien in het huis zijn niet alleen direct op het lichaam van de uitwisseling tijgers, maar ook objecten. Als u wilt de kleine parasieten effectief te bestrijden, moet je alle textiel waarmee de kat in contact komt, wassen op 60 graden om de vlooien larven sterven. Tip: Om vlooien op de sofa, stoelen en andere katten slapen plaatsen om te vechten, het beste om een stoomreiniger gebruiken.

Tips: Vermijd kat vlooien in huis

Tips vermijden voor de kat vlooien in het huis: Mening van een hand op de oorzaken van vlooien bij katten . Je moet ook je favoriete regelmatig te onderzoeken met een vlooien kam en altijd schoon te houden de kat deken en mand. U kunt ook een vlooienband kopen en gebruiken spot-on middelen. Waarschuwing: vlooienbanden vormen vooral voor outdoor katten is een gevaar voor de dwalende te wurgen.

Als al het andere faalt, en je bent niet meester van de situatie, dan hebben geen valse bescheidenheid en contact opnemen met een verdelger: de deskundigen doen de kleine parasieten snel een einde.