Kat plotseling het drinken van veel water: Hoe kan het zijn?

By | Luty 5, 2015

Kat plotseling het drinken van veel waterKat plotseling het drinken van veel water: Hoe kan het zijn?

Als uw kat plotseling drinken veel meer dan gebruikelijk, die verschillende oorzaken kan hebben. Of gevaarlijk dan niet wordt beslist in twijfel de dierenarts – hier zijn een paar mogelijke redenen die verantwoordelijk zouden kunnen zijn voor de verhoogde dorst van je bont neus.

Af en toe uw kat meer dan normaal, moet haar algemene conditie bepalen hoe snel u bezoekt met haar een dierenarts. Als u een andere verandering in haar op te merken – er zijn symptomen of afwijkingen op de natuur – moet je een bezoek aan de dierenarts niet uitstellen voor lang, want het kan zijn dat de kat vriend is ziek. Is het in orde, speelt, eet en heeft een mooie, gezonde huid, kan het zijn dat ze maakten een van deze redenen is toegenomen dorst.

Als de kat drinkt veel: Mogelijke oorzaken

Als een bont neus ineens drinken veel meer dan normaal en het is erg warm buiten, kan het heel goed zijn dat de warmte is verantwoordelijk voor hun dorst. Net als bij mensen, heeft ook de kat bij hoge temperaturen, een hogere eis vloeistof en moet het per se in staat zijn om te dekken met veel water. Uiteindelijk heeft ze veel droogvoer gegeten – een groot deel van het fluïdum moet Stubentiger namelijk betrekking op het natte voedsel . Als uw kat buiten kat , het kan ook zijn dat ze erin geslaagd is om een extra dosis droge voeding krijgen met één van uw buren, of dat ze ergens iets steelt zout.

Dorst als een ziekte symptoom

Als de kat plotseling het drinken van veel water, en ziektes kunnen verantwoordelijk zijn voor de reden waarom je niet al te lang moet wachten om een ​​dierenarts te zien zijn. Meestal ontdekken katteneigenaars zullen ook andere symptomen die kunnen variëren afhankelijk van de oorzaak.

Vermoeidheid, agressie, teruggetrokken gedrag, ruige vacht of letsel moet je je bewust en met de dierenarts besproken worden te maken. Dit bepaalt of de grote dorst van een huisdier van de symptomen van ziekten zoals diabetes mellitus of nierfalen is. Ook een vergiftiging zou kunnen zijn wanneer een huiskat plotseling het drinken van veel water.