Kat met reuma: Mogelijke behandeling

By | januari 26, 2015

Kat met reuma: Mogelijke behandeling

Een kat met reuma veel pijn. Als u wilt uw kat vriend te helpen, de behandeling met geneesmiddelen mogelijk – dat tenminste kan verlichten van de symptomen.

 

Die Behandlung der Katze mit Rheuma dient vor allem der Schmerzlinderung –  Bild: Shutterstock / Katerina Makymenko

First things first: Een kat met reuma kan niet volledig genezen. Maar de symptomen van ontstoken gewrichten kunnen worden verbeterd met behandeling. Dat betekent dat in platte tekst: U kunt de pijn, zodat uw hond te verlichten. De progressie van reumatoïde artritis kan vertragen de juiste medicatie.

De medicamenteuze behandeling van de ziekte

Laat uw kat zeker grondig door de dierenarts met een cheque als je het vermoeden van reuma. Eenmaal bevestigd zijn diagnose van de ziekte, het is het dier medicijnen voorschrijven. In het algemeen pijnstiller die gelijktijdig remmen ontsteking. Vaak is de preparaten bevatten cortisone. Hier is het zeker van belang dat u uw kat te voorzien met reuma regelmatig met het medicijn – en niet alleen om de pijn intensieve dagen – zodat de ontsteking circuit is gebroken in de gewrichten.

Kat met reuma: Dat helpt

Naast de pijn, de arts kan uw kat nog een behandeling met gezamenlijke ondersteunende voedingsstoffen voorschrijven. Dit kan bijvoorbeeld omega-3 en omega-6 vetzuren, maar ook antioxidanten zoals vitamine E.

Bovendien, zorg ervoor dat uw kat daalt als u lijdt aan overgewicht lijden. Lichte beweging heeft uw kat vriend is ook goed, echter, zonder overbelasting van de gewrichten. Er is ook de mogelijkheid van fysieke therapie voor katten – contact op met uw dierenarts over wat het beste zou kunnen helpen uw huisdier.