Kat met koud: Behandeling

By | Styczeń 26, 2015

Kat met koud: Behandeling

Als uw kat heeft een koude, moet worden erkend en zo snel mogelijk behandeld – immers, is de viervoeter verondersteld om snel weer gezond te zijn en niet de ziekte te vertragen.

Bei einer leichten Erkältung können Wärme und Ruhe helfen – Bild: Shutterstock / Africa Studio

Geeft uw kat milde symptomen van verkoudheid, zoals vermoeidheid, licht tranende ogen en een loopneus, meestal helpen rust, warmte en zorg. Gebruik de volgende tips om de zorg voor uw zieke huisdier.

Onderhouden katten met een verkoudheid thuis

Als uw kat gevangen een koude dag vrijkomen , moet je een paar dagen in het appartement, dus niet verergeren de symptomen van verkoudheid. Het huis moet een warme, tochtvrije plek waar ze goed kunnen rusten en slapen zo veel mogelijk. Ideaal is een plek op de ketel.

Tranen van de ogen van uw kamer Tigers, kunt u nu en veeg voorzichtig met een zachte, vochtige doek om de vloeistof. Zorg er ook voor dat uw huisdier genoeg drinkt. Vraag hem altijd vers water evenals de kat melk kan worden gebruikt in tussen zo weinig geheim wapen, zodat hun huisdier krijgt voldoende vocht. In geen geval mag je Stubentiger geven medicijnen zonder het al eerder met een dierenarts om te ontkennen.

Behandeling bij de dierenarts

In meer ernstige verkoudheid gevallen moet u de behandeling in ieder geval de dierenarts te verlaten. Dit geldt bijvoorbeeld als uw kat koorts heeft niet verminderen de koude symptomen na drie dagen, of tranen en gesnotter niet duidelijk, maar zijn witachtig of geelachtig.

De dierenarts zal nu eens onderzoeken of de symptomen van uw kat het gevolg zijn van een onschuldige verkoudheid, of van een ziekte zoals niesziekte , die vergelijkbare symptomen heeft. Dan zal hij beginnen met de behandeling met geneesmiddelen en uitleggen hoe het thuis met de verzorging van je hond moet verder gaan.