Kat met constipatie behandeling: Tips

By | januari 26, 2015

Kat met constipatie behandeling: Tips

Als je niet goed kan poepen Stubentiger, kunt u dit probleem te behandelen met behulp van verschillende methoden. Hier vindt u tips over hoe om te gaan met een kat met constipatie te vinden.

Wie behandeln Sie eine Katze mit Verstopfung? – Bild: Shutterstock / Joseph M. Arseneau

Heeft uw kat constipatie te bestrijden, zijn er verschillende manieren om ze te behandelen – afhankelijk van de oorzaak en de ernst. Deze tips maken de vertering van uw kat vriend weer in beweging.

Behandel spijsverteringsproblemen

In ieder geval moet de kat voldoende water beschikbaar – vooral als ze eet hoofdzakelijk droog voedsel. In het algemeen van hoge kwaliteit kattenvoer de moeren en bouten van een gezonde voeding voor uw huisdier en kunnen helpen bij het ​​voorkomen van constipatie. Heeft uw huiskat, maar nog steeds problemen Kotabsetzen, bijvoorbeeld, kan helpen pompoen. De groenten bevatten veel vezels en helpt de kat met constipatie om hun voedsel te verteren. Meng beste kleine pompoenpuree over het voer. Een soortgelijk effect kan melk: het lactose in het moeilijk voor de meeste volwassen katten verteerbaar en daarom maakt de ontlasting zacht – als een laxeermiddel.

Kat met constipatie: Dat helpt

Een ander huis remedie voor constipatie voor uw kat kan een beetje olie. Tonijn in olie wordt over is een goede tip – de vis smaakt de kamer tijgers over het algemeen goed, en de olie helpt om de ontlasting zachter te maken en verbetert zodoende de spenen. Als uw kat vriend heeft verschillende voedsel voorkeuren, kunt u ook een paar druppels van het normale voedsel van plantaardige olie.

Als deze maatregelen niet voldoende zijn om uw kat te behandelen met constipatie, moet u zo snel mogelijk uw dierenarts advies. Hij kan de exacte oorzaak van de klachten te bepalen en te voorzien van uw poes met de juiste medicijnen die de stoelgang bevorderen.