Kat heeft roos: Tips voor de behandeling

By | Styczeń 26, 2015

Kat heeft roos: Tips voor de behandeling

Uw kat heeft roos? Om terug te komen van een mooie, gezonde huid, nu moet de juiste behandeling en ondersteuning. Ten eerste, de dierenarts moet ze bepalen de exacte oorzaak en het bepalen van een geschikte behandeling optie.

 

Bürsten wirkt bei der Behandlung von Schuppen bei Katzen unterstützend – Bild: Shutterstock / Vladimir Arndt

Soms is huidirritatie kat een tijdelijk probleem, veroorzaakt bijvoorbeeld door verandering van de vacht. Dit beweert de stofwisseling van uw kat meer dan normaal en is een van de gevolgen van deze: De kat heeft roos. In dit geval, hulp bij hulp door borstel om de huid van de dode haren te ontdoen en stimuleert de bloedcirculatie. Daarnaast helpen huidverzorging voedingssupplementen en wat geduld. De situatie is anders in het geval van problemen met de voeding.

Als het de voeding: Tips

In tekort aan voedingsstoffen of voedselallergie helpt een dieet verandering. Een hoge kwaliteit, goed uitgebalanceerde en gezonde voeding moet worden gevonden na een paar weken en moet de vacht van uw kamer Tijgers helpen terug naar een gezonde gloed en maken het schaal-vrij.

In overleg met uw dierenarts kan in staat zijn om zin van een speciaal op maat te maken voor de huid en het haar heeft voedsel nodig. Het kan ook zijn dat de veterinaire aanbeveelt voedingssupplementen zoals biotine of zalm olie voor behandeling.

Kat heeft roos door parasieten

Wanneer een parasitaire besmetting en bijbehorende schalen kattenvlooien , mijten of andere plagen gecontroleerd, waarbij de huiskat jeuk, veranderingen huid en mogelijke gevolgen vrijkomt.

Mogelijke behandelingen zou hier worden gemaakt door een spot-on voorbereiding, vlooien poeder of spuiten milieu. De favoriete plaatsen om te slapen en textiel in uw huis mag niet worden vergeten.

Behandeling in Krankeiten

Indien de gaap als gevolg van een ziekte, zoals schimmelinfectie, diabetes werd gevonden of dergelijke, dierenarts zal de kat behandelen met medicijnen. Zodra de kat is beter, ook haar vacht is duidelijk terug te krijgen. Nogmaals, gezonde voeding en borstels ondersteunend!