Is trappen ongezond voor kleine honden?

By | Styczeń 27, 2015

Is trappen ongezond voor kleine honden?

De trap kan worden met een dier op de arm marteling. Maar kleine honden en zelfs de trap te nemen zonder enige schade in het kopen?

Treppensteigen tut nicht allen Hunden gut – Bild: Shutterstock / Luis-Carlos-Torres

Degenen die goed met zijn dier wordt traplopen soms echt niet omheen om uw huisdier te nemen, zelfs op de arm. Omdat de belasting is groot bij het traplopen en vooral jonge dieren kunnen tot schade lijden als hun spieren en gewrichten zijn nog niet volledig ontwikkeld.

Kleine honden kunnen nooit trappen te lopen?

Als het niet eens kan worden vermeden weet dat uw hond zich de trap te nemen, dat is geen probleem, immers, zullen de meeste honden uiteindelijk leren het een keer. In puppies, moet de trap niet de permanente belasting geworden. Er zijn echter kleine honden mogen nooit neem de trap zelf – ook als ze ouder zijn.

Voor deze viervoeters, de trap is taboe

De honden moet gaan zonder trappen idealiter hun leven, zoals degenen die een ten opzichte van de lengte van haar benen lange rug. Deze omvatten rassen zoals de Basset Hound , de Pekinees , de Franse Bulldog of de Teckel . Beklimmen van de trap opgeladen in deze honden bepaalde anatomische structuren, zodat ze sneller kunnen slijten.

Een gevolg van de last kan bijvoorbeeld een hernia zijn. Kleine honden zijn in gevaar na het eerste jaar van het leven, lijden dergelijke, met andere honden is meestal pas na het vijfde jaar van het evenement.