Insectenbeet op poot van de kat: Wat te doen?

By | Styczeń 26, 2015

Insectenbeet op poot van de kat: Wat te doen?

Als de kat heeft een insectenbeet op zijn poot, dat is bijzonder pijnlijk voor haar. Hoe ziet u de prikplaats van een bij of wesp, en wat helpt met de pijn en zwelling te herkennen, klik hier.

Ein Insektenstich an der Pfote ist für eine Katze sehr schmerzhaft – Bild: Shutterstock / Tom Pingel

In de zomer is helaas gebeurt vrij snel: uw kat loopt door een weiland en kampt al met een insectenbeet, omdat ze niet de bij of wesp op de grond heeft gezien. De angel kan zeer pijnlijk zijn: De poot van het dier is zeer gevoelig, omdat de huid is erg dun. In het algemeen, herken je zo’n ongelukje in gedachten dat uw kat vriend aufmaunzt en loopt weg. Als je er niet was, zul je zeggen dat het maar de pijn thuis nog, zij verschansten zich en hinkt gevolgen, zoals de poot pijn doet de angel.

Insectensteek: pijn aan de poot

Tenminste voor een bijensteek dat het geval zal zijn, omdat de angel blijft waaronder het gif sac opknoping. Het gif wordt verspreid zo maar door in de wond en doet je kat natuurlijk des te pijnlijker. In dit soort insectenbeet, is het belangrijk dat de steek van de wond te verwijderen zo snel mogelijk. Ze nemen een pincet en voorzichtig te zijn om te werken. Een wespensteek is voor Fellnasen meestal zelfs zeer onaangenaam, maar niet zo pijnlijk omdat de angel niet vast komen te zitten. Vooral op de poot van Natuurlijk doe je dat, de wond nog steeds pijn, want het komt uit permanent.

Kat na insectenbeet: Koeling is belangrijk

In beide typen steek maar de koeling is belangrijk. Dit is uiteraard alleen als de kat. Reflexively uw kat vriend is de poot voortdurend willen likken – dat helpt voordat het proces van ontzwelling. Als ze naar beneden tot rust is gekomen en zette een beetje naar beneden, kunt u voorzichtig uw kleine poot bewerken met een vochtige doek of koeling pads.

Maar als je het gevoel hebt dat de wond is overdreven gezwollen, moet je snel verder te gaan met uw favoriet voor de dierenarts . Er kan een allergie zijn.