Hulp uit de Natuur: behandel katten met Bach Bloemen

By | Styczeń 26, 2015

Hulp uit de Natuur: behandel katten met Bach Bloemen

Toen Bach bloemen voor katten alternatieve oplossingen zijn bekend die bedoeld zijn om te planten gebaseerde verbetering voor verschillende geestelijk lijden. De Bach Bloesem Therapie is ontwikkeld door de Britse arts Dr. Edward Bach en is van toepassing op mensen en dieren.

Bachblüten für Katzen werden vor allem bei Verhaltensauffälligkeiten eingesetzt — Bild: Shutterstock / Aleksei Verhovski

In de jaren 1930, Dr. Edward Bach ontwikkelde een remedie, de genezende eigenschappen van verschillende planten, want hij maakte het zijn eigen op de gemoedstoestand van de mensen en dus op zijn gezondheid. Daarvoor gaf hij 19 verschillende frames van geest om stoffen die hij ingediend of gekookt om genezing van werkende stoffen genaamd bloem essences te produceren, in het water te planten.

Bach Bloesem Remedies voor Katten: Speciale mixen voor dieren?

In Bach bloem is anders bloem essences van bomen en bloemen, die beschikbaar zijn in kant-mixen zijn. Zelfs wanneer dezelfde essences kunnen worden gebruikt voor mensen en dieren, is er een klein functie in het preparaat: eindmengsel aangeboden op alcohol, azijnzuur of bronwater base. Voor haar poes mag je alleen gebruik maken van de laatste, of hun toevlucht tot Bach bloemen in de vorm van bolletjes (bolletjes).

Toepassingen van Bach Bloesem Remedies voor katten

Bach Bloesem Remedies voor katten zijn vaak aanbevolen door dierenartsen of dier therapeut als een gedrags afwijking aanwezig is, kan worden uitgesloten voor de puur fysieke oorzaken na een grondig onderzoek.

Is niet zindelijk een kat van de ene dag op de andere, het is schuw of agressief ten opzichte van dierlijke medebewoners, kan de poging om ze te behandelen met Bach bloemen de moeite waard zijn. Evenzo kan Bach bloemen gebruikt worden voor katten met shock, trauma of verlies van soortgenoten.

Uw dierenarts zal u adviseren over de mogelijke geschikte Bach bloesem remedie of een combinatie van verschillende bloemen. Ook u kunt vinden in leerboeken en op het internet diverse artikelen over de effectiviteit en de mogelijke toepassingen van de respectievelijke Bach bloemen.

Effectiviteit en het overleg met de dierenarts

Een wetenschappelijk bewezen bewustzijn van de effectiviteit van Bach bloemen bestaat niet. Toch zijn veel positieve reviews gevonden voor Bach Bloesem behandelingen. Vooral met gedragsproblemen in welke de mens en dieren lijden en waarvoor er geen voor de hand liggende oplossing, kan een poging dan ook de moeite waard.

Bach Bloesem Remedies voor katten schaden niet wanneer zij hun effect missen. Niettemin is het van belang bij de toepassing overleg met dierenarts houden. Alleen hij kan uitsluiten van lichamelijke oorzaken van een aandoening en beslissen of verdere behandeling noodzakelijk is.