Hondenziekte bij honden: diagnose en behandeling

By | Styczeń 27, 2015

Hondenziekte bij honden: diagnose en behandeling

Hondenziekte bij honden is een hond ziekte , dat is zeldzaam en zijn duidelijke diagnose bij de dierenarts duurt een beetje tijd. Hoewel een directe behandeling van de ziekte is niet mogelijk, maar een verlichting van de symptomen is zeer belangrijk voor de hond.

Staupe beim Hund: Der Tierarzt kann die Symptome lindern — Bild: Shutterstock / Africa Studio

Doe mee met je hond symptomen zoals ernstige hoest , purulente neusuitvloeiing, gastro-intestinale problemen, koorts en zwakte, zal een dierenarts eerst vragen of uw huisdier volledig is gevuld en regelmatig worden gevaccineerd. Voor een hondenziekte vaccinatie is meestal opgenomen met standaard bescherming aan het.

Als er geen vaccinatie tegen hondenziekte bij honden, kan het zijn dat uw favoriet met de ziekte besmette honden. Een uitstrijkje van de slijmvliezen om comfort te bieden. Door verschillende laboratoriumproeven distemper virus kan dus worden gedetecteerd. Afhankelijk van de ernst van de symptomen, moet het dier bij geconstateerde verdenking worden genomen voor een behandelen in een dierenartskliniek.

Hondenziekte bij honden: Dit is de behandeling van

Hondenziekte bij honden is vooral gevaarlijk voor jonge of verzwakte dieren in het algemeen, omdat het niet mogelijk is de distemper virus direct behandelen en stopt de verspreiding.

In plaats daarvan, de symptomen van de te behandelen ziekte en de dieren via infusie en toediening van antibiotica probeert te voorkomen krachtig zijn lijden, en andere bacteriële infecties verlichten.

Gezondheidszorg voor de hond thuis

Als de hond is toegestaan ​​om terug te keren naar uw huis, moet het voor de verdere behandeling van andere, niet-gevaccineerde dieren worden gehouden om infectie te voorkomen. Naast de hygiënische omstandigheden moet hij veel liefde en warmte. Zorg ervoor dat hij drinkt veel water en haal deze zachtjes neus en ogen.

De prognose is goed voor de zieke hond als de ziekte niet zo hard wordt uitgevoerd dat het het zenuwstelsel heeft aangetast. Het beste van alles, uw huisdier laat je vanaf het begin ingeënt tegen de ziekte hem niet bloot aan alleen het risico.