Honden moeten worden gevaccineerd: Je moet baseren

By | januari 27, 2015

Honden moeten worden gevaccineerd: Je moet baseren

Wie wil zijn honden gevaccineerd moeten nauwkeurig te informeren of en in het bijzonder wanneer dat zinvol is. Inderdaad, er zijn verschillende dingen te overwegen als je wilt om uw hond te immuniseren.

Vor allem bei jungen, aber auch bei manchen älteren Hunden sind Impfungen sinnvoll – Bild: Shutterstock / VP-Photo-Studio

Honden moeten worden gevaccineerd: Op dit thema zijn de geesten. Sommige artsen hebben reguliere vaccinaties voor goed en belangrijk. Anderen geloven eerder dat de hond te gaan met ziekte zelf en eventueel moet worden behandeld geïndiceerd. Puppies moeten krijgen, maar in ieder geval een basisvaccinatie. Vraag om het beste past bij uw dierenarts .

Honden moeten worden gevaccineerd: In puppies

Vanaf ongeveer de leeftijd van acht weken moet een pup beginnen met de basis-immunisatie. In de 12e en 16e week van het leven, moet de dierenarts dan weer zorgen voor de nodige vaccinaties episode. De laatste volgt in de 15e maand van het leven. Wie wil zijn honden gevaccineerd, is het het beste om dit Revaccinatie bespreken een puppy met zijn dierenarts en zien of ze zinvol zijn voor uw viervoetige vrienden.

Als een hond heeft al een infectie of anderszins wordt verzwakt, moet u afzien van vaccinatie – ze zijn gezondheid zou verslechteren voor het moment alleen verder.

Meer tips over vaccinaties

Maar zelfs in de volwassenheid, kan het soms heel verstandig om honden te vaccineren. Dit kan onder meer Zeckenimpfung of tegen hondsdolheid behoren. Kortom, het hangt altijd af van de omstandigheden van je hond af: hij veel buiten spelen de hei? Wilt u met hem in het buitenland? Vraag. In ieder geval, uw dierenarts als de bereiding van het vaccin bijwerkingen die niet uw hond kan verdragen kan veroorzaken kan