Hond met hypothyreoïdie: behandeling

By | Styczeń 27, 2015

Hond met hypothyreoïdie: behandeling

Hypothyreoïdie, je hond is niet zichzelf: hij ziet er moe, constant honger, heeft een veranderde huid en is bijzonder gevoelig voor kou. Daarom ben je gegaan met hem naar de dierenarts. De diagnose was snel duidelijk na een bloedtest.

Schilddrüsenunterfunktion beim Hund: Medikamentös gut behandelbar – Bild: Shutterstock / StockLite

Nu bespreek ze met uw dierenarts behandeling. Gelukkig is de ziekte gemakkelijk te genezen en succesvolle behandeling van uw hond is al snel aan zijn oude zelf weer. Een behandeling is als volgt.

Levensduur: Dagelijkse toediening van geneesmiddelen

Omdat de hond ontbreekt een schildklierhormoon, is dit nu gegeven kunstmatig. Hij zal het te krijgen of twee keer per dag. Meestal behandeling met twee doses per dag, één in de ochtend en één in de avond begonnen. Als de symptomen verbeterd, volstaat om tot een dosis per dag.

De drugs, zal de hond nodig heeft om een ​​leven te nemen, maar hij zal veel beter zijn. Echter, kan het enkele weken tot maanden duren, totdat hij al de viervoetige vrienden weer zal zijn, ze weten.

Ten eerste zal de vermoeidheid van uw hond te vallen, na een tot twee weken uw hond moet opnieuw wakker. Binnen acht weken, het gewicht komt terug. Wees niet ongerust: De problemen met de huid en vacht kunnen verergeren aanvang van de behandeling een keer.

Problemen en de prognose in de schildklier

Heb je het gevoel dat de medicatie sloeg in het tegenovergestelde effect, hun hond is nerveus, te dun en drinken veel, kan het geneesmiddel worden overdosis. Het is raadzaam om weer naar de dierenarts met deze problemen. De dosis kan dan corrigeren de drug. Hoe dan ook, je moet een maand of twee te controleren na het starten van de medicatie van de dierenarts als het geneesmiddel goed wordt aangepast.

De prognose voor uw hond is erg goed met de kunstmatige hormoon dagelijkse inname. Hij zal geen problemen extern te hebben en gezond lijken.