Homeopathische remedies voor Katten: Tips

By | Styczeń 26, 2015

Homeopathische remedies voor Katten: Tips

Vele dier bedrijf zweren voor hun viervoeter op natuurlijke remedies. Homeopathische middelen kan een goede therapie voor mentale en fysieke lijden en katten zijn. Je moet baseren bij toediening.

Für Katzen gibt es unzählige homöopathische Mittel – Bild: Shutterstock / Khoroshunova Olga

Wie is er op het gebied van de behandeling van ziekten aan natuurlijke therapieën wil waarschijnlijk hetzelfde doen met zijn huisdier. Homeopathische middelen kunnen ook worden gebruikt bij honden en katten. Het gaat om een ​​holistische benadering, wat betekent dat zowel de toestand van de geest en het fysieke gevoeligheden worden geëerbiedigd. In de homeopathie hebben we geprobeerd om „genezen appels met peren”.

Homeopathische middelen: Dit is het

Er zijn een ongelooflijk aantal agenten op het gebied van de homeopathie. Er zijn een aantal remedies die geweldig voor een type geneesmiddel kast voor uw viervoetige vrienden zijn. Deze omvatten bijvoorbeeld Apis mellifica – bijengif wordt gebruikt voor de behandeling zwelling na insectenbeten te behandelen. Homeopathische middelen die kunnen worden verholpen met een aantal artritis voorwaarden, de plant Arnica, Rhus toxicodendron en Ruta, de Rue is. Wanneer de ontsteking kan Belladonna – Dodelijke Nightshade – hebben een rustgevend effect. Voor wondgenezing dier genezers vaak zet een calendula, goudsbloem. Als er tekenen van depressie of psychische problemen zoals Ignatia wordt vaak gebruikt: de Strychnos ignatii.

Tips voor de behandeling van katten

Als je wilt katten homeopathische middelen te geven en zijn nog steeds niet een professional in de zaak, zorg ervoor dat een ervaren dierenarts of een arts geraadpleegd gelijkspel. Het is belangrijk dat een deskundige uw Stubentiger schattingen – zowel wat het probleem en de algemene conditie.