Homeopathie voor Katten: Hoe werkt het?

By | Styczeń 26, 2015

Homeopathie voor Katten: Hoe werkt het?

Fluwelen poten zijn zeer gevoelige wezens, dus Homeopathie voor katten een steeds populaire methode van genezing. Het principe van deze natuurlijke genezingsproces werkt eveneens bij de mens.

 

Homöopathie für Katzen ist eine ganzheitliche Heilmethode – Bild: Shutterstock / Kuznetsov Denis

De homeopathische basisidee is: „als wordt genezen door dergelijke.” Voor Homeopathie voor katten, dat wil zeggen dat een ziek lichaam is genezen met een stof die een gezond lichaam ziek zou maken. De essences om uw kat te helpen zal echter zeer verdund in een speciaal proces – een proces dat bekend staat als machtsverheffen. Een stof met een hoge versterking heeft een sterker effect dan een met een zwakker.

Natuurlijke Remedies: Een holistische benadering

Homeopathische middelen kan bij katten – net als bij de mens – zowel fysieke als psychische problemen te helpen. De moeilijkheid ligt in het vinden van het juiste medicijn en de juiste dosering. Deze therapie heeft een effect, u of de dieren arts moet de gemoedstoestand van uw kat te betrekken in elk geval. De middelen kunnen anders heel anders handelen onder bepaalde omstandigheden.

Ook belangrijk is de vraag of er sprake is van een korte termijn probleem – ongeveer een insectenbeet – of een chronische ziekte .

Homeopathie voor Katten: vraag Tierheilpraktiker

De geschenken in verschillende potenties in tabletvorm toegediend kan worden vloeibare of poedervorm. Na de eerste dosis gezien bij dieren gewoonlijk een onmiddellijke reactie. Homeopathie voor katten bevordert self-healing en dus de Samtpfote nemen vaak een diepe slaap nadat ze kreeg haar midden. Het eerste antwoord kan zijn een beetje erger zijn – maar ze moeten alleen even stoppen. Het beste is om regelmatig overleg te houden met een dierenarts om de reacties van uw kat te analyseren.