Homeopathie voor Honden: Wat kunt u zich veroorloven?

By | Styczeń 27, 2015

Homeopathie voor Honden: Wat kunt u zich veroorloven?

Uw trouwe viervoeter metgezel is onevenwichtig en eet of drinkt niet? Homeopathie voor Honden kunnen een zachte aanvulling op de dierenarts net in dergelijke gevallen. Voor wat de mens doet het goed, is een bruikbaar alternatief voor honden.

Homöopathie für Hunde kann bei Symptomen wie Müdigkeit helfen — Bild: Shutterstock / Joan Budai

Veel mensen hebben gezondheidsproblemen niet alleen met uw huisarts, maar ook met succes een homeopaat te raadplegen. Dit alternatief is ook beschikbaar voor uw viervoeter homeopathie voor honden, katten en zelfs paarden. Dierenartsen kunnen nu helpen heel verschillende diersoorten met nieuwe behandeling concepten.

Homeopathie voor Honden: Individuele hulp

Als een hond lijdt – of van fysieke pijn of psychische problemen – hij kan ons niet vertellen. Maar je als eigenaar van een hond kan uitkijken voor bepaalde symptomen. Dranken en eet je hond genoeg? Wat is de houding van uw trouwe vriend? En het belangrijkste: Heeft uw hond een traumatische ervaring maakte die zijn verandering in gedrag zou kunnen verklaren?

Niet weet altijd de klassieke diergeneeskunde in zulke gevallen een oplossing. homeopathie voor honden kan hierbij helpen, openen nieuwe perspectieven of op zijn minst een aanvulling op de behandeling door een dierenarts en ondersteuning. Een dier arts of Tierhomöopath zal met u bespreken de symptomen en afwijkingen van uw hond en maakt vervolgens een individueel behandelplan. Het hangt af van de vraag of het lijden is chronische of acute, fysiek of mentaal.

Welke stoffen werken als?

De homeopathie voor honden met succes maakt gebruik van speciale stoffen die de dieren te helpen bij acute lijden situaties maar ook bij chronische ziekten. In feite zijn er nu een aantal agentia die in het bijzonder bij honden typische symptomen hebben bewezen effectief te zijn. Bij gedragsstoornissen, onrustig of angstig honden, bijvoorbeeld, zijn Bach bloesem druppels gebruikt voor sedatie.

Homeopathie voor Honden beveelt ook Arnica in blessures voor hemostase en bevordering van de wondgenezing – dus operaties aan de dierenarts kan worden aangevuld met homeopathie. Belladonna helpt als je moest teken van honden te verwijderen. Ook tegen diarree en braken, er zijn verschillende homeopathische alternatieve stoffen voor honden.

Juiste toediening: bolletjes voor honden

Het is belangrijk dat u uw trouwe viervoeter metgezel homeopathische middelen direct voor of na een maaltijd. Je zou het niet anders hebben het gewenste effect. Voor honden, kunt u de bolletjes ofwel oplossen in het drinkwater, of in gebruik nemen van uw favoriete zorgvuldige direct in de lippen. Een andere mogelijkheid zou zijn om de injectie met een spuit.

Echter, je moet het advies van een dier natuurgeneeskundige of homeopaat dier met vragen over homeopathie voor honden eerst in ieder geval proberen – omdat de keuze van de behandeling opties is groot en divers. Het overleg met een dierenarts wordt sterk aanbevolen.