Hoe nuttig zijn katten verzekering?

By | Styczeń 26, 2015

Hoe nuttig zijn katten verzekering?

Aansprakelijkheid en ziektekostenverzekering voor mensen zijn niet alleen nuttig, maar ook noodzakelijk. Maar hoe zit het met de verzekering voor katten? Er zijn verschillende verzekeringsmaatschappijen zoals aansprakelijkheid katten dierlijke of Cat Health Insurance – hier vindt u wat informatie over het onderwerp te vinden.

Katzenversicherungen: Wann sind sie sinnvoll? — Bild: Shutterstock / Daniel Rajszczak

Mogelijke kat verzekering onder de aansprakelijkheid en de Cat Health Insurance. De voormalige sprongen voor persoonlijk letsel of schade aan uw huiskat is verantwoordelijk. Dit laatste verwijst naar de overname van de medische, behandeling en operationele kosten.

Natuurlijk, de prestatie van de individuele kat verzekering die door de verkoper en kunnen verschillen vrij sterk verschillen. Ook wordt er gekeken naar de kosten.

Als een dier aansprakelijkheid bruikbaar bij een kat?

Een aansprakelijkheid dier verzekering wordt voornamelijk gebruikt om vorderingen van derden te dekken en verwijst naar schade of persoonlijk letsel dat een dier heeft veroorzaakt. Voor honden een dergelijke verzekering is zinvol, omdat dit heel goed in staat zal zijn, meer schade – zoals verkeersongevallen – te creëren. Maar katteneigenaren moeten precies na te denken over de stappen.

Katten zijn uiteindelijk niet bekend om grote schade aan eigendommen veroorzaken of om mensen te kwetsen zo veel dat ze duur hoeft te worden behandeld. Een aansprakelijkheid dier verzekering is dan ook niet nodig zolang uw kat is niet een volwassen leeuw.

Kat ziektekostenverzekering beperkt gebruik

In een kat ziektekostenverzekering kan meestal onderscheiden twee soorten – is er de Operations verzekering en uitgebreide verzekering. Beide komen ten koste van een verplichte vereiste chirurgische ingreep, met volledige dekking dan nog biedt ambulante en klinische procedures alsmede drug en laboratoriumkosten.

Wanneer een chirurgische verzekering in sommige gevallen nog steeds zinvol en wordt je niet terug ingesteld € 5 per maand, het maken van een volledige verzekering voor katten geen zin. „Stiftung Warentest” gevonden in een studie in 2011 dat deze katten zijn gewoon te duur en de verzekering niet afbetalen.