Hoe maak je een vlooienspeeksel allergie bij honden herkennen

By | Styczeń 27, 2015

Hoe maak je een vlooienspeeksel allergie bij honden herkennen

Een vlooienbesmetting gedurende honden een volledig onaangename ding – nog erger is het wanneer de viervoeter heeft last van een vlo speeksel allergie. Maar zoals je kunt zien dat de parasieten die een allergische reactie?

Eine Flohspeichelallergie beim Hund wird unter anderem von Juckreiz begleitet – Bild: Shutterstock / Jaromir Chalabala

Zoals de naam al impliceert, is de hond die lijden aan dit huidprobleem een ​​intolerantie voor het speeksel van vlooien. Als de vlooien speeksel contact met de huid, activeert verschillende symptomen.

Vlooienspeeksel allergie: jeuk en andere symptomen

De vlooienspeeksel allergie kan honden van elke leeftijd te vangen – maar het wordt vaak ontdekt op jonge leeftijd voor de eerste keer. Bijzonder opvallend is de show allergische symptomen in de achterste rug en staart van de hond. Er schrammen en reinigt de onrustige hond als een gek en knaagde de vacht er kan zelfs tanden.

Wie zet de vacht en de huid ziet er eronder precies, is er kan waarschijnlijk zien zwelling en netelroos die worden gekrast in de komende dagen en korst. Door de voortdurende jeuk van de hond krassen zo sterk dat het ernstige huidirritatie, schade en ontsteking veroorzaken. Deze zijn niet alleen zichtbaar, maar vaak ook door pijngevoeligheid achter – bijvoorbeeld door aaien – lokaliseren.

Erger als onbehandeld

Als een vroege behandeling van vlooienbesmetting en dus ook van allergische symptomen, Zorg verstandig om haaruitval en verdikking van de huid en kan de ontsteking erger. Het is belangrijk dat veranderingen huid en haaruitval andere oorzaken dan een intolerantie voor parasieten, bijvoorbeeld een ziekte hebben huid schimmel .

Echter, als je na zorgvuldig onderzoek met een vlo kam rommelmarkt gevonden in de vacht van uw favoriete, allergie voor vlooien speeksel is vrij dicht bij. Een reis naar de dierenarts voor een nauwkeurige diagnose en behandeling is essentieel. Welke stappen behandeling noodzakelijk zijn, lees hier: Flea Allergy: Hoe kunt u helpen uw hond .