Hoe de symptomen van verlamming Teckel herkennen

By | januari 27, 2015

Hoe de symptomen van verlamming Teckel herkennen

De tekkel verlamming optreedt als gevolg van een hernia kan verschillende symptomen en daarmee willen we beschrijven de volgende. In elk geval worden de aandoening van de kleine, kortbenige honden voornamelijk beïnvloed, zeer pijnlijk.

Die Symptome der Dackellähmung variieren je nach Schwere – Bild: Shutterstock / YasenElena77

Niet altijd de verlammingsverschijnselen teckels zijn zo sterk en duidelijk dat de eigenaar onmiddellijk herkennen. Enkel wie is een bedreigde hond als een teckel of Beagle houdt, moet daarom gevoelig voor kleine tekenen zijn. Zijn hond moet immers door een dierenarts behandeld bij gevallen zo snel mogelijk.

Eerste tekenen van verlamming Teckel

Het kan zijn dat hun hond na de hernia slechts eenmaal veel pijn, maar geen tekenen van verlamming vertonen. Misschien is hij ligt kreunend een beetje, het tonen minder vreugde van het lopen zoals gewoonlijk en u kunt lichte veranderingen in haar ontwerpresolutie op te zien. Misschien kromt hij zijn rug ook terug van een kat.

Aan te raken in het been en achterzijde rug kan een zieke hond gevoelig voor pijn, bijvoorbeeld, janken, reageren. Deze symptomen je moet snel weg te verduidelijken door een dierenarts. Roer geleden door een teckel verlamming, en onbehandeld, zouden ze snel verergeren.

Unieke Teckel symptomen bij ernstige verlammingsverschijnselen

De zwaardere symptomen van honden ziekte erkent de eigenaar bijna onmiddellijk. Zijn hond heeft verlamming op de voor- of achterpoten, hinkend slecht en trekt de getroffen ledemaat na. Zijn manier van lopen lijkt misschien onthutsend. Kleine of grote bedrijven ofwel niet lukt of indien hij niet moest maken, bijvoorbeeld in het huis.

Breng uw hond naar de dierenarts snel, zodat hij kan helpen uw geliefde viervoeters.