Het verwijderen van tandsteen bij honden

By | Styczeń 27, 2015

Het verwijderen van tandsteen bij honden

Door bacteriën, kan een slechte voeding en oneigenlijk gebitsreiniging tandsteen voorkomen bij honden. Of u de films zelf kan verwijderen, of liever gezegd moet een dierenarts te raadplegen, klik hier.

Das Entfernen von Zahnstein beim Hund sollten Sie besser einem Profi überlassen – Bild: Shutterstock / Poprotskiy Alexey

Als u bij uw hond tandsteen heb is het best om hem naar de gevonden dierenarts . Voor het verwijderen van de pads, moet je beter worden overgelaten aan een professional. De arts kan het beste beoordelen hoe uitgesprokener is de plaque en selecteer vervolgens de methode van de behandeling. De verwijdering van de pads kunnen in feite worden gedaan, hetzij manueel met speciale tang of met een ultrasoon apparaat.

Haal de elektroden: Manual

De oorzaken van tandsteen bij honden meestal in bacteriën, suikerhoudend voedsel of problemen met het speeksel. Zonder de hulp van een medische professional, moet je niet verwijderen van de borg, omdat meestal een lichte verdoving is nodig om niet te veel aan de vier poten onder druk te zetten.

Met een speciale tand Steinzange de dierenarts kan vervolgens af te blazen ruwe plaque en terug fijnere oppervlakken met een tand schoner aan het lichaam. Vooral de calculus in de tussenruimten en het glazuur zodat hij opgelost.

Verwijder tandsteen bij honden: Ultrasound

Een andere mogelijkheid voor het verwijderen van tandsteen is echografie. De dierenarts zendt ultrasone golven met een kleine beitel aan de tand. Tandsteen bij honden gefragmenteerd dus van zeer eenvoudig en kan met water weg te wassen. Als de arts al is opgelost, het verzacht het oppervlak met een polijstmiddel. De gebitsreiniging, het oppervlak namelijk opgeruwd – die de perfecte voedingsbodem voor nieuwe tandsteen zou zijn. De polish zal de vorming van plaque deposito’s of erger te voorkomen.