Het eerste bezoek aan de dierenarts: hij loopt soepel

By | Styczeń 27, 2015

Het eerste bezoek aan de dierenarts: hij loopt soepel

Nauwelijks is uw kleine pup verhuisde in met u, zelfs een eerste bezoek aan de dierenarts is in al. Uw hond zal zijn zeer enthousiast. Met handige tips kunt u uw hond deze eerste vergadering zo aangenaam mogelijk te maken.

Der erste Tierarztbesuch: So verläuft er reibungslos – Foto: Shutterstock / dragonfly

Eerste bezoek aan de dierenarts: Redenen voor nervositeit

Wanneer u een bezoek met uw pup de eerste keer de dierenarts, zal je kleine viervoeters zeker erg nerveus. Dit is voornamelijk te wijten aan de onbekende geuren en geluiden onbekende in de praktijk en op de heenweg. Uw hond in zijn auto, nieuwe mensen en leer een hele nieuwe plek om te weten. Je zou ook de reden waarom uw pup voelt zich ongemakkelijk. Vooral in onbekende situaties quadruped orient nog meer dan gewoonlijk aan hun eigenaars. Zijn meester of meesteres dan gespannen, en de kleine puppy is nerveus.

Voorbereiding voor de hond: tips en trucs

Om ervoor te zorgen dat uw hond is zo ontspannen mogelijk wanneer een eerste bezoek aan de dierenarts op handen is, went het omdat op bepaalde plaatsen – om aangeraakt te worden – zoals poten, mond, ogen en oren. Tip: Knuffel gemakkelijk met een grotere eenheid Gevuld altijd speels over deze plaatsen, je beste vriend gebruikt om het vrij snel aan de ongewone raakt. Zelfs als u bent van en opent heel voorzichtig aan de monding van uw hond, wordt hij gebruikt om de situatie en kan dus eenvoudig worden gecontroleerd door een dierenarts. En zodat je niets vergeet, moet je al samen alle benodigde documenten te verzamelen alleen. Verspreid gewoon geen haast, gewoon omdat je te laat bent, het toont uw dier vriend onmiddellijk. Laadtijd vaccinatie bescheiden en andere medische documenten klaar en schrijf alle belangrijke symptomen op een lijst, dan is een eerste bezoek aan de dierenarts is volledig ontspannen lopen.