Herkennen pseudozwangerschap bij honden: Tips

By | Styczeń 27, 2015

Herkennen pseudozwangerschap bij honden: Tips

Pseudozwangerschap bij honden gemanifesteerd door afwijkingen in gedrag en het lichaam van de vrouw. Je hormonen fladderen naar haar terwijl ze zwanger was. Vooral voor valse zwangerschap bij jonge honden. Ontdek hoe u het fenomeen, maar ook tips over de juiste behandeling kan herkennen.

Scheinträchtigkeit beim Hund erkennen: Tipps – Foto: Shutterstock / Omelianenko Anna

Herkennen pseudozwangerschap bij honden: Oorzaken en symptomen

Oorzaak van valse zwangerschappen bij vrouwen zijn hormonale veranderingen tijdens en na de hitte . Een scherpe daling van het progesteron in het bloed en tegelijkertijd verhogen prolactineniveaus in sommige teven bereikt dat onder andere het klierweefsel van de melkklier te groeien en de teef voelen zwangerschap veroorzaakt. Ongeveer drie tot twaalf weken na de hitte aangetaste dieren te laten zien dan de fysieke en psychische afwijkingen. Bijvoorbeeld, zwelt de melkklieren van vrouwelijke en produceert melk. Het gedrag van de vrouwelijke viervoeter kan de agressiviteit of zelfs depressie uit te veranderen. Een pseudo-drachtige teefje vaak toont ook een sterke nestgedrag en bemoederd een stuk speelgoed als een puppy.

Pseudozwangerschap bij honden: Tips voor een goed gebruik

Herkent u de eerder beschreven met een huisdier symptomen, is het waarschijnlijk dat het lijdt aan een valse zwangerschap. Niet altijd echter behandeling nodig. Na twee tot drie weken, de hormoonspiegels van de teef genormaliseerd en de symptomen van goed weer alleen. Op het moment van pseudozwangerschap maar u kunt uw dier te helpen.

Een tip: Steer je bitch neer, je doet veel met het en houd deze weg van speelgoed dat kon de moeder hen. Als u echter al een „schijnvertoning puppies” gekozen, moet je niet te verwijderen, om niet aan te wakkeren onrust uw favoriete hen. Een nek brace houdt de teef ook van het krijgen van te likken op de melkklieren en het bevorderen van een ontsteking. Een bezoek aan een dierenarts is altijd aan te raden wanneer het gedrag van de hond ernstig wordt verstoord. Hij zal je vertellen over de behandeling opties en informeren u indien nodig over de mogelijkheid van castratie.