Goede verdediging voor honden: Tips

By | Styczeń 27, 2015

Goede verdediging voor honden: Tips

Goede verdediging zijn de belangrijkste voor een sterk immuunsysteem – dit geldt voor honden en mensen. Vooral met het dieet kan het versterken van de verdediging van uw hond.

Sie können einiges für die Abwehrkräfte Ihres Hunds tun – Bild: Shutterstock / Schubbel

Voor goede verdediging krachten voornamelijk voorzien vitaminen in uw hond. Over een gezonde en evenwichtige voeding hij zo veel van de belangrijkste voedingsstoffen moet nemen. Deze omvatten vitamine A, D, E en K.

Gezonde voeding voor een goede afweer

Vitamine A wordt vervangen door de hond als kalf lever, spinazie, wortelen en ei. Vitamine D dat calciumabsorptie bevordert, is opgenomen in bijvoorbeeld vis en eidooier. Dit geldt natuurlijk: Deze voedingsmiddelen moet niet je hond rauw. Neem ofwel de voedingsstoffen samenstelling van bewerkte voedingsmiddelen voor honden of kook je voor hem iets.

Homeopathische remedies voor honden

Als u niet wilt dat alleen vertrouwen op het dieet voor het immuunsysteem van uw huisdier, kunt u deze gebruiken met homeopathie ondersteuning. Er zijn verschillende manieren die goed afweer ondersteunen.

Een van de klassieke is hier Echinacea, de zonnehoed. Hij heeft een antioxiderende werking en versterkt het immuunsysteem van het lichaam. Geproduceerd door bijen propolis propolis fungeert als een natuurlijk antibioticum – het houdt virussen, schimmels en bacteriën op de baai. Claw The Cat’s is een medicinale plant uit Zuid-Amerika. De jungle liaan heeft anti-inflammatoire en bloed zuiveraar. De aanbevolen dagelijkse dosis van elk bestanddeel hangt af van de grootte en samenstelling van de hond. Laat ons u adviseren om het beste van uw dierenarts.