Flea Allergy: Hoe kunt u helpen uw hond

By | Styczeń 27, 2015

Flea Allergy: Hoe kunt u helpen uw hond

Vlooien inherent vervelend parasieten die jeuk veroorzaken. Veel honden ook last hebben van een vlooienallergie of speeksel van vlooien veroorzaakte allergische dermatitis (FAD), die problemen voor de dieren vooral veroorzaakt. Viervoetige vrienden met deze allergie reageren op het speeksel van vlooien met ernstige huidproblemen. Lees hoe u uw dier kan helpen.

Flohallergie: Wie Sie Ihrem Hund helfen können – Foto: Shutterstock / Zuzana Uhlíková

Vlooienallergie bij honden: Ze uitgedrukt

Als uw hond last heeft van een vlo speeksel allergie dermatitis, zal vlooienbeten een nog meer opvallen dan bij dieren zonder allergie te maken. Een zeer intense jeuk veroorzaakt het huisdier te overdreven geworden krabben en bijten. Ook geven de huidreacties de parasiet beet in de vorm van roodheid, korsten of schalen. Haaruitval bij de beet site kan een gevolg zijn. Als u deze symptomen, of rommelmarkt vuil in de vacht van de hond ziet, moet u een dierenarts te raadplegen.

Hoe kunt u helpen uw hond met FAD

Vlooien moet altijd gevochten – of uw huisdier allergisch is of niet. Dit kan helpen bij de dierenarts. Parasiet producten in de vorm van baden of sprays bestrijden van de oorzaak en dood de vlooien. Voor huidproblemen veroorzaakt door het speeksel van de vlo, kan de dierenarts adviseren kalmerende shampoo of dips. Vacatures moeten onmiddellijk worden behandeld om besmetting te voorkomen. Daarnaast kunt u verduidelijken op welke allergietesten als uw hond allergisch is voor de kleine parasieten. FAD kan worden gesteld, moet u bijzonder voorzichtig voorzorg opereren. Regelmatig wassen van de hond dekens, bedden en Co se behoort.